,,Drumul lui Emir” – Episodul 1

,,Toată lumea este uimită de venirea lui Emir și Can. Cei doi se bucură că ceilalți cred că sunt împreună. Emir vorbește cu tatăl său, iar Yavuz cu Can. Emir este nemulțumit de starea în care se află tatăl său și vrea să afle mai multe. Unal este pălmuit de Yavuz ceea e o îngrijorează pe Sanem.  El se împușcă în cap de față cu toată lumea. Emir plânge și-l strigă. Ambulanța vine și-l găsește mort.  Emir se ia de Yavuz, însă acesta pleacă.

1

Trec 10 zile. Emir află de ce s-a sinucis tatăl său și care este cea mai importantă persoană pentru mafiot,sora acestuia. Guneș(Gizem Karaca), sora lui Yavuz, ajunge la Istanbul și este fericită să-și revadă fratele și orașul natal. Unul din oamenii mafiotului o duc pe Sanem la o altă casă, luând-o prin suprindere. Guneș este dezamăgită că fratele ei o consideră tot un copil, iar bona ei încearcă s-o liniștească. Emir vrea să se răzbune pe cămătar prin intermediul surorii acestuia.

2

Yavuz are de gând s-o trimită pe Guneș înapoi după puțin timp. Ea aude discuția și se enervează, nefiind de acord să plece. Emir îi propune lui Koray să deschidă un club împreună. Guneș și bona pleacă la cumpărături. Sanem află de la o servitoare de venirea surorii lui Yavuz și o răsplătește cu o brățară. Emir este și el la centrul comercial. Guneș insistă că bona să probeze o rochie și se deghizează pentru a nu fi recunoscută de bodyguarzi. Ea fuge de acolo și Emir o urmează fără a atrage atenția. Se observă lipsa ei. Guneș ia autobuzul și o bătrână îi plătește biletul. Ea îi dă nepoțelei o brățară de aur.

3

Emir urmărește autobuzul cu mașina. Ea coboară din autobuz și se plimbă prin oraș. Yavuz află de dispariția surorii sale și își varsă nervii pe bodyguarzi. Guneș intră într-o librărie și vrea să dea un telefon. Emir îi dă 5 lire(cât costa un apel) deoarece a auzit că ea nu are. Din păcate, a uitat numărul și-i dă banii înapoi. Afară se întunecă, iar ea s-a rătăcit. Niște bețivi se iau de ea, însă Emir îi sare în ajutor.

4

Emir o duce pe Guneș acasă și o lasă în fața porții. Ea se prezintă, însă el pleacă fără să-i spună cum îl cheamă. Intră în casă. Yavuz se enervează când află că ea a fugit și hotărăște s-o trimită a doua zi. Sora îi spune tot ce simte și apoi îi povestește Salihăi(Bonăi) de străinul chipeș care a adus-o.

5

A doua zi dimineață, Koray o găsește pe Pinar dormind pe o bancă din parc. Ea recunoaște că nu mai are unde să stea, apoi acceptă să rămână acasă la Koray. Gulsum nu este mulțumită și chiar o avertizează pe dădacă să nu se atașeze de Kaan și Koray. Yavuz decide să-i facă pe plac surorii sale și o lasă cu Saliha, fără bodyguarzi. Emir o urmărește și vorbesc de câteva ori. Polițista Can îi mărturisește lui Selim că este îndrăgostită de Emir deși nu vrea acest lucru.

6

Guneș stă și se gândește la necunoscutul, care se pare că i-a furat inima. Pinar și Koray servesc cina. El îi povestește despre Hande și despre dragostea lor. Totodată bea peste măsură, iar ea îl duce la culcare. În următoarea zi, Guneș își roagă bona s-o lase singură să se plimbe(Ea vrea să se întâlnească cu Emir), însă aceasta nu este de acord. Gulsum și Hatice vin și-l iau pe Kaan și nu spun unde se duc. Saliha acceptă ca fata să se întâlnească cu străinul, doar dacă ea îi va primi de la depărtare.

7

Emir și Guneș încep să vorbească. Koray trece cu mașina pe acolo și-l strigă pe Emir,însă acesta nu-i răspunde, apoi se urcă în mașină cu fata. Koray e dezamăgit de comportamentul prietenului său. Cei doi merg pe faleză și mânăncă ceva. Privesc peisajul , se amuză. El îi cumpără o mulțime de baloane pe care le lasă să plutească pe cer. În sfârșit fac cunoștință, el mărturisindu-i că-l cheamă Emre.

8

Emir îl cheamă pe Koray la el acasă și-și cere scuze. Guneș îi mărturisește bonei că s-a îndrăgostit. Emir îi mărturisește prietenului său că plănuiește ceva, astfel terminându-se cel de-al 73-lea episod.”

9

Sper să vă placă 🙂

Episodul se găsește subtitrat aici: https://www.youtube.com/watch?v=tCQeUikjdFw&list=PLW8TLqfZ14nUjLIz-xAmE1rUhvPqhXlH7

3 comentarii

  1. Am pornit cu Feriha si nu pot merge pana la capatul povestii . Urmeaza Drumu’lui Emir. Nu gasesc episodul 9 , deloc, iar 6,7 si 8 numai netraduse . E pacat.
    Care este ultimul episod la Drumu lui Emir ? Puteti sa-l dati ? Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s