,,Trădarea” – Episodul 11(luni, 8.09.2014)

,,Episodul începe cu Ali care este scos din spital de mama sa, de Cemile și de Osman. Ajung acasă cu un taxi. Berrin le deschide și văzându-și tatăl în căruciorul cu rotile începe să plângă. Cu toții intră în casă. Fiind luați prin surprindere de venirea tatălui său, frații mai mari nu știu cum să reacționeze și cum să se comporte cu acesta.

Mete este dur cu tatăl său. Acesta ia o poza cu el și Osman și pleacă în port, unde este surprins când află că vaporul nu este. În acest timp, acasă este o zarvă infernală. Prietenul pescar al lui Ali îl găzduiește în coliba sa. Crizele de tuse încep din nou să nu-i dea pace. Aylin încearcă să dea de Soner, însă mereu i se spune că acesta nu este acasă.

Caroline este în Olanda alături de bărbatul care a căutat-o. Mete începe să-i facă confesiuni profesoarei de muzică. Tot liceul află de serenadă pe care el i-a făcut-o cadrului didactic. Mete se bate cu colegul care l-a urmărit și ajunge să fie sancționat de director. Cemile află unde este soțul ei, însă acesta refuză să se întoarcă acasă.

Olandeza sună în port pentru a afla noutăți despre Ali. Berrin este răpită de oamenii din echipa adversă lui Ahmet(cei care i-au bătut într-o încăierare de la facultate). Aylin se întâlnește cu Soner, însă este spionată. Caroline se pregătește să se întoarcă la Ali, în Turcia.

Episodul se termină cu Cemile, Hasefe, Aylin, Mete și Osman care o așteaptă pe Berrin să vină de la facultate. Sună la ușă. Cu toții coboară crezând că este ea. Ayten și Ahmet îi anunță că Berrin a fost răpită. Toată lumea este uimită, mai ales Cemile.”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14096456804031

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s