,,Trădarea” – Episodul 12(marți, 9.09.2014)

,,Cemile este foarte confuză și disperată de dispariția fiicei sale. Mete se enervează însă Cemile îi cere să tacă. Femeia vrea să meargă la poliție, însă este oprită. Ahmet și Ayten merg la Hakan și-l anunță că Berrin a fost răpită. Hakan merge la dușmanii lui Ahmet și nu reușește să facă nimic. Mai târziu află și Ali care vrea să meargă la poliție, însă Cemile îl convinge să renunțe.

Caroline se întoarce la serviciu și se transferă la o sucursală din Istanbul. Apoi își scoate toți banii din cont și-i pune într-o valiză albă. Seara, este vizitată de iubitul ei care vede biletul de avion. Cei doi petrec o seară împreună. Dimineața, Caroline vrea să ia pistolul de pe noptieră, însă nu reușește. În liniște deplină se îmbracă, își face valizele și când a vrut să iasă din casă, iubitul ei apare în hol cu pistolul îndreptat spre ea. El dorește că ea să plece fără valiza albă.

Ahmet este prins într-o capcană și este sechestrat în același loc cu Berrin. Hakan reușește să-i salveze pe amândoi. Aylin merge acasă la Soner, unde își vede fotografia înrămată și face cunoștință cu un băiat în scaun cu rotile. Are loc un consiliu profesoral în urma căruia Mete și profesoara de muzică sunt acuzați. El este nervos și intră în biroul directorului pe geam, unde face scandal.

Cemile îi interzice lui Aylin să mai meargă după școală la vreo colegă(află ceva legat de Soner). Caroline ajunge în Istanbul. Merge acasă la Kemal, însă el și Neriman nu vor s-o mai găzduiască. Ea îl găsește pe Ali în coliba pescarului. Episodul se termină cu audierea lui Cemile și Ali în procesul de divorț. Sunt stabilite niște pensii alimentare pentru copii. După aceea, Ali îi spune lui Cemile că după ce va termina cu divorțul, el și Caroline se vor căsători. Cemile este nemulțumită, însă Caroline privește satisfăcută.”

pizap.com14096488487222

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s