,,Drumul lui Emir” – Episodul 2

,,Saliha este uimită că Guneș pe care o consideră tot o fetiță este îndrăgostită. Koray află mai multe despre jocul pe care-l face Emir. A doua zi, Yavuz îi face o surpriză surorii sale, mai exact îi dăruiește o mașină. Ea pleacă singură să se întâlnească cu Emir. Riza este sunat de la țară și află că tatăl lui Zulal a suferit un accident. Gulsum îl vede pe Koray luându-și la revedere de la Pinar. Kaan este luat la plimbare de mama sa. Emir și Guneș parchează mașinile și se plimbă prin oraș. Can și Selim îi văd ceea ce o întristează pe polițistă.

1

Guneș cumpără pentru niște copii orfani câte ceva de mâncare. Gulsum îi spune fiului său că Pinar este o vrăjitoare asemenea lui Hande și atâta timp cât bona are grijă de el, ea(Gulsum) nu se va putea întoarce acasă. Emir o plimbă pe domnișoara Sancaktar cu yachtul. Cei doi vorbesc apoi se sărută. Lara o aduce pe sora ei vitregă acasă. Aceasta vrea haine noi și se bucură că va putea profita.

2

Seara, Guneș se uită pe fotografiile cu ea și Emir. El îi spune lui Koray că în curând va termina jocul. Kaan plânge fără oprire când Pinar vrea să-l ducă la culcare. Koray ajunge acasă și încearcă să-și calmeze fiul ceea ce reușește într-un final. Omer o vede de câteva ori pe Zeynep și pare s-o placă, însă ea îl privește cu dispreț. În următoarea zi, Yavuz îi spune surorii sale că i-a făcut abonament la sală. Ea îl anunță pe Emir că nu se pot întâlni.

3

Polițista Can vine la Emir și din una în alta îl felicită pentru că are o iubită. Seher încearcă să se dea la unul din oamenii lui Yavuz care o duce cu mașina până la un magazin. Hatice se bucură că Zulal s-a întors la țară. Kaan plânge din nou, iar Pinar se vede nevoită să o cheme pe Gulsum. Aceasta și fiul ei pleacă cu un taxi. Koray ajunge acasă și o găsește pe bonă plângând.

4

Guneș se găsește la sală cu Emir. Cei doi fac exerciții împreună și se simt foarte bine. Yavuz apelează la niște cunoștințe și astfel Can este demisă. Ea este tristă și știe cine este vinovatul. Emir, Aysun și Can ies la cină în oraș. La același restaurant vin Yavuz și Guneș. Aysun pleacă cu fii ei de acolo, fără ca Guneș să-l vadă pe Emir.

5

Ajunsă acasă, Guneș vorbește la telefon cu Emir mult timp. În următoarele zile se plimbă, râd, fac poze și se simt minunat. Astfel trec 10 zile. Can își tot caută de muncă, iar Selim o sfătuiește să-i ceară ajutorul lui Emir, însă ea refuză. Emir îi spune lui Guneș că s-a săturat ca ea să fie non-stop cicălită de fratele și de bona ei. Ea se întoarce acasă plângând. Imediat după aceasta vine Sanem și încearcă s-o consoleze. Apare și Saliha, iar Sanem inventează că lui Guneș i-a intrat ceva în ochi.

6

Lui Koray i se pare că a văzut-o pe Hande brunetă în oraș. Guneș și Sanem se înțeleg foarte bine. Saliha nu o place deloc. Yavuz ajunge acasă și pleacă cu Sanem. El îi reproșează că a venit fără să-l anunțe și-i interzice să se mai întâlnească cu Guneș. Sanem îl convinge că sora lui suferă și are nevoie de cineva căruia să-i spună ce are pe suflet. În acea seară, domnișoara Sancaktar primește mesaj de la Emir care îi spune că o așteaptă a doua zi la o cină pentru a-și lua adio.

7

A doua zi, Guneș și Sanem merg la SPA. Prințesa lui Yavuz îi mărturisește noii sale prietene ce are pe suflet. Sanem o sfătuiește să meargă la cină promițându-i că va rezolva ea cu Yavuz. Koray merge la Lara și o întreabă dacă mai știe ceva de Hande, însă aceasta îi dă un răspuns negativ. Seara, Yavuz pleacă devreme de acasă, iar Guneș merge la culcare argumentând că este obosită.

8

Guneș se aranjează, iar Emir se pregătește de asemenea. Saliha intră în cameră, iar Guneș se preface că doarme. Yavuz merge la Sanem acasă. Ea încearcă să-l convingă s-o lase în continuare în preajma lui Guneș. Fata ajunge la întâlnire. Emir se comportă ca un gentleman cu ea. Ea se îmbată și pleacă împreună cu un yacht. Hande vine la fostul apartament al Larei, unde locuiește acum Koray. Îi deschide Pinar. Koray vine și el. El și Hande se privesc uimiți, fără a reacționa în vreun fel.

9

Episodul se termină cu Emir și Guneș care petrec seara împreună. El începe s-o dezbrace, iar ea îi spune că este fecioară. Chiar și așa cei doi se sărută, Emir dorind să ducă la capăt ce a început.”

10

Sper să vă placă 🙂

Episodul se găsește subtitrat aici: https://www.youtube.com/watch?v=RqVEpljNEUE&list=PLW8TLqfZ14nXh0ZcNFyXMwJcBF8dzF0fj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s