,,Trădarea” – Episodul 13 (luni, 15.09.2014)

,,Episodul începe cu judecătorul care stabilește pensiile alimentare pentru copii. Se pronunță divorțul. Când ies afară din sală, Ali îi spune lui Cemile că ea și copiii vor locui în casa neterminată din Zeytinli. Ea rămâne înmărmurită, iar Caroline este mulțumită.

Hasefe își sprijină nora și nepoții. Când merge la școală Mete află că a fost exmatriculat. Profesoara de muzică este tristă, la fel și Aylin care își îmbrățișează fratele cu lacrimi în ochi.  El este depresiv și bate clapele unui pian. Cemile își dă seama că fiica ei, Aylin, are un iubit și o urmărește. O vede când după școală se urcă în mașina lui Soner. O scoate afară certând-o și umilind-o de față cu colegii săi care ieșeau de la ore. Aylin se încăpățânează să nu renunțe la iubitul său. Cei doi ies într-o seară la restaurant. El îi propune să se despartă, iar ea face o criză de isterie. Pleacă și pe drum leșină.

Ali și Caroline se iubesc și nu lasă nimic să le strice fericirea. Hasefe, Cemile și copiii se mută în casa din Zeytinli. După ce o văd se întorc la fosta casă fiind nemulțumiți. Ali cheamă poliția pentru a-i evacua din casă. Vecinii se adună pentru a vedea ce se întâmplă. Mete se împotrivește evacuării și lovește un polițist. El este încătușat și legat de un stâlp metalic.

Episodul se termină cu Mete care reușește să se elibereze în acea zarvă. Ia o canistră cu benzină și intră pe geamul din spatele casei. Băiatul încuie ușa. Astfel el și tatăl său rămân singuri în casă. Afară lumea strigă disperată, iar polițiștii încearcă să deschidă ușa. Mete stropește peste tot cu benzină în timp ce-i face reproșuri căpitanului. Scoate chibriturile din buzunar și dă foc. Ali este speriat, însă fiul său râde isteric.

Sper să vă placă 🙂

Rezumatul a fost realizat cu ajutorul blogului Pulbere de stele!

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14101731239514

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s