,,Trădarea” – Episodul 14 (marți, 16.09.2014)

,,Episodul începe cu Ali care se străduiește să stingă incendiul cu haina, însă din cauza benzinei turnate casa  arde instantaneu. Lumea de afară vede flăcările și strigă disperată. Doi polițiști reușeșc să intre în casă. Ali este scos, însă Mete opune rezistență. Cemile este sfâșiată de durere și reușește să intre casa în flăcări ce începe să se dărâme. Mete tot nu vrea să coboare, însă fusta mamei sale ia foc și împreună ies afară. Apar ziariști care fac poze.

Caroline țipă la Mete deoarece a dat foc casei. Mai sosesc polițiști, însă cu ajutorul vecinilor el reușește să scape cu fuga. Ajung pompierii care sting incendiul. Mete rămâne la profesoara de muzică, iar ceilalți frați pe unde apucă. Ali și Caroline se cazează la un hotel de lux.

A doua zi, profesoara de muzică se trezește la ușă cu poliția. Aylin, care era acolo, încearcă să-și trezească fratele. Din fericire polițistul pleacă. Cemile merge la hotelul unde este cazat fostul ei soț pentru a-i cere ajutorul. Căpitanul și viitoarea sa soție pleacă după ce-i spun că deranjează ceilalți turiști. Cemile este dată afară de paznici.

Soner citește în ziar despre tragedia familiei Akarsu. Mete este găsit acasă la profesoară de unul din colegii acesteia care a intrat cu forța.  Acesta îl denunță pe băiat. Hasefe, Cemile și ceilalți frați își iau lucrurile pe care le mai au și pleacă în casa neterminată. Ei încearcă s-o amenajeze după puterea lor.

După câteva zile, Mete vine împreună cu profesoara să-și viziteze familia. Apare o dubă de poliție care stă până seara acolo, Mete fiind ascunzându-se. Episodul se termină cu Ali care venit acolo îi cere lui Cemile să-l lase pe Osman la el în schimbul libertății lui Mete. Aylin și Berrin privesc nemulțumite, în timp ce Hasefe se roagă. Mete și Osman privesc pe furiș de la un geam, cel mic dorind să afle despre ce vorbesc părinții lor.”

Sper să vă placă  🙂

Rezumatul episodului a fost realizat cu ajutorul blogului Pulbere de stele!

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14101846063451

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s