,,Trădarea” – Episodul 15 (luni, 22.09.2014)

,,Ali vine și-i cere lui Cemile să i-l dea pe Osman în schimbul libertății lui Mete. Osman și Mete privesc pe fereastră, ascunși după o perdea. Cemile este furioasă și nu este de acord să i-l dea pe micuț. De asemenea,  Hasefe, Berrin și Aylin nu sunt de acord. Vecinii și  oamenii lui Ahmet formează o barieră și are loc un conflict. Mete se predă și ajunge în arest. Anchetatorul îl bate și acesta este certat de superiorul său. Profesoara de muzică, Inci, este foarte afectată din punct de vedere emoțional din cauza ultimelor incidente.

Tatăl lui Hakan, fostul ministru de interne al Turciei, vede în ziar articole și poze cu drama familiei Akarsu unde apare și fiul său. Hakan recunoaște că o iubește pe Berrin. Ahmet, Cemile și Berrin merg la închisoare la Mete. În acest timp sunt urmăriți de Hakan care îi vede sărutându-se și se dă de gol. Mai târziu se va certa cu Berrin și se va bate cu Ahmet. Ali angajează o echipă pentru a-și repara casa și este egoist, refuzând să o ajute pe Cemile. Totodată face tot posibilul ca ea să nu-și găsească un loc de muncă.

Starea de sănătate a lui Murat(fratele lui Soner) este cam instabilă. Soner trebuie să se ocupe mai mult de el, deși Aylin este nemulțumită. Hasefe și Osman se îmbolnăvesc, micuțul făcând febră. Bătrânul pescar dorește să-i ofere o mână de ajutor lui Cemile, însă ea refuză. Un bărbat călare apare des prin preajma casei, iar Hasefe se sperie. Acesta o urmărește pe Aylin și aceasta observându-l îl alungă.

Într-o seară, Ali și Caroline iau cina la un restaurant. El o anunță că-l va lua pe Osman la ei, însă Caroline nu dorește aducând în discuție că Cemile este liberă datorită ei. Pentru moment, căpitanul renunță la aceasta idee. Cemile primește o scrisoare de la fostul ei soț și este nevoită să-i facă bagajul lui Osman. Mete este venit acasă pentru o perioadă. Merge după lemne și când ajunge acasă o găsește pe Hasefe plângând. El află de scrisoare și o citește după care pleacă în goană cu un topor, spre disperarea bunicii sale.

Episodul se termină cu Ali, Cemile și Osman. Căpitanul îi spune fiului său că va rămâne cu el și Caroline. Micuțul nu vrea să se despartă de mama și frații săi pentru a sta cu tatăl său și cu soția lui. El se lipește de poalele mamei sale. Are loc un moment emoționant între Cemile și Osman care se îmbrățișează.”

Sper să vă placă 🙂

Rezumat realizat cu ajutorul blogului Pulbere de stele!

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14101846773532

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s