,,Karagül” – Episoadele 11-15

  Episodul 11

Narin află că are un copil cu Firat și nu înțelege de ce a fost ascuns adevărul.  Kendal și-ar dori să se căsătorească cu Melek, iar aceasta are o cădere nervoasă. De asemenea, Kendal trece prin momente dificile. Narin află de avortul Adei. Baran este preocupat să dezvăluie misterul. La școală are loc o dezbatare și Baran o evită pe Ada. Melek are nevoie să scape de insistențele gazdei, iar ajutorul vine de la cine nu se aștepta. Ebru și Firat sunt preocupați de decesul copilului având dubii.

    Episodul 12

 ***NU AM GĂSIT ÎNCĂ REZUMATUL ÎN TURCĂ CA SĂ-L POT TRADUCE***

    Episodul 13

Narin este întoarsă cu susul în jos de ultimele evenimente. Este găsit un bilet de adio care va schimba cursul lucrurilor. Începe o perioadă dificilă pentru Ebru care este foarte confuză și nostalgică. Firat îi este în continuare aproape. Narin se întâlnește cu Ebru și aceasta decide să ia măsuri, hotărându-se să nu astupe glasul conștiinței cu privire la Kendal. Totodată Ebru pune paie pe foc în relația dintre Narin și Kendal. Recep îl are la mână pe Kendal  și Melek e de partea sa. Acesta este începutul războiului dintre Recep și Kendal..

     Episodul 14

Baran se pregătește pentru o supriză cu care se va confrunta. Acum viața sa este în mâinile unchiului său. Narin se confruntă cu o situație de criză. Pentru a supraviețui, Ebru a decis să strângă nucile din grădină. Printre susținătorii ei se află în continuare Firat. Cu toate acestea, ea refuză ajutorul dorind să se sprijine pe propriile picioare. Kendal dorește să cumpere alune de la Ebru. Dar Ebru vrea să le vândă altcuiva ceea ce-l înfurie. Kendal vrea s-o pună pe Ebru în situația de a nu se putea descurca…

    Episodul 15

Kendal vrea să salveze niște copii dintr-un incendiu, însă bătaia vântului îi pune viața în pericol. Școala de pe insulă le protejează pe Ada și Maya, iar Narin are temeri legate de Baran. În continuare există neînțelegeri între Ebru și Narin. Asim o pălmuiește pe Emine, iar Kendal are răbdare, fiind sigur de sfârșitul lui Asim. Apar conflicte noi între Kendal și Ebru, aceasta luând decizia să rămână în Halfeti. Ebru a renăscut din propria-i cenușă. Ea pregătește o mare surpriză pentru Kendal. Astfel Kendal va fi dezechilibrat și confuz..

Sper să vă placă 🙂

La un episod turcesc(un rezumat de-al meu) corespund două episoade la Pro Tv! Astfel episodul 11 se difuzează în două zile!

Orice neconcordanțe se datorează site-ului turcesc de unde le traduc!

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

7 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s