,,Trădarea” – Episodul 16 (marți, 23.09.2014)

,,Ali își ia copilul aproape cu forța din brațele lui Cemile. Abia după aceea ceilalți frați află ce a făcut mama lor și cum l-a salvat pe Mete de închisoare. Osman este închis în sine și ostil, mai ales față de Carolin. În casa părintească are un dormitor frumos, jucării, muzică, dar lui îi vine să plângă amintindu-și de mama și de frații lui. Până la urmă cedează pentru că se simte bine într-o cameră numai a lui. Noaptea o visează pe Cemile si se trezește brusc, apoi se duce și ar vrea să vorbească cu ea la telefon. Ali îl aude vorbind și vine să-l îmbrățișeze, impresionat, și merge în pat cu el. Dimineața Carolin îl vede cum doarme cu Osman în brațe, lucru care nu-i este pe plac.

Fratele lui Soner este la spital, cu probleme grave. Berrin îl surprinde pe Hakan urmărind-o și îi cere explicații. Necunoscutul călare, supraveghează casa părăsită în care locuiesc Cemile, Hasefe și copiii, împreună cu alți companioni, tot călare. Mete se gândește la o soluție de a-l lua pe Osman din casa lui Ali. Seara, vine și pândește fereastra fratelui lui, fără să știe că Ali doarme cu el. Vede că mașina de la salubritate vine să strângă gunoiul la o anumită oră din noapte, și într-una din seri, în timp ce gunoierii golesc cu mult zgomot containerele oamenilor, Mete forțează ușa de la intrare cu o rangă. Rămâne surprins să-l vadă pe Ali cu Osman în brațe, și îl podidesc lacrimile. Ali se trezește și din jocul privirilor se înțeleg amândoi. Mete își iartă tatăl și renunță la Osman, Ali își iartă fiul că a intrat așa în casă, și lasă și el lacrimile să-i curgă pe obraz. Mete pleacă, aruncând ranga în mașina de gunoi. Când ajunge acasă îi povestește lui Cemile unde a fost și ce a văzut, iar aceasta se liniștește și ea știind că fiul ei cel mic este iubit și ocrotit.

Un grup de oameni protestează împotriva imperialismului american și sunt luați la poliție. Printre ei se află Berrin și Ahmet. Hakan intervine pentru eliberarea lui Berrin, dar ea nu acceptă să fie ajutată de el. Cemile încearcă să-și găsească de lucru ca menajeră la casele celor bogați. Într-o zi Aylin este cât pe ce să fie răpită de călăreții necunoscuți. Din fericire, acolo este cu mașina un bărbat (trimis de Soner?) care trage câteva focuri de pistol și Aylin este lăsată în pace. Într-o după amiază Ali și Carolin merg în vizită exact la doamna la care lucrează Cemile. Carolin scapă ceașca de cafea pe jos special ca gazdele să o cheme pe Cemile să facă curat în fața ei. Dar când aceasta apare, Osman zâmbește iar Ali rămâne înmărmurit … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

photovisi-download

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s