,,Trădarea” – Episodul 17 (luni, 29.09.2014)

,,Cemile scapă jos căldările când vede musafirii, apoi iese afară în grabă, plângând. Ali își dă seama imediat că proaspăta sa soție a vrut intenționat s-o umilească pe Cemile și iese după ea îmbrățișând-o și oferindu-i bani. Dar ea se zbate din strânsoarea lui și-i aruncă banii pe jos jignindu-l. Osman, care dorea s-o îmbrățișeze, se oprește la o oarecare distanță de părinții lui și se întristează. Carolin privește toată scena de la geam, geloasă. Ali îl ia pe Osman și intră din nou în casă, iar Cemile fuge pe stradă. Ajunși acasă, Ali îl strânge în brațe pe Osman cu multă afecțiune, gest urmărit de Carolin din casă.

La procesul grupului de manifestanți din Ankara studenții sunt eliberați. Ahmet și Berrin petrec o noapte împreună la el acasă. Cemile află și îi surprinde pe cei doi aproape dezbrăcați, înțelegând că Ahmet nu a forțat-o cu nimic pe fiica ei la acest gest. Situația pare să se complice când apare și mama lui Ahmet acasă. Cemile o ceartă foarte tare pe Berrin pentru că are iubit. În tabăra nomazilor călare, vine într-o seară Soner ca să se răzbune pe cel care a vrut s-o răpească pe Aylin. A doua zi dimineață, omul lui de încredere și cu cei câțiva răpitori o așteaptă pe Aylin în drum, aliniați. În acest timp Soner este la spital, la fratele lui , unde vine și Aylin să-l susțină.

Mete stă de vorbă cu profesoara de muzică în legătură cu situația lui școlară. Peste ceva timp, el revine la liceu, datorită directorului care a consimțit să-l reprimească. Bătrâna Hasefe este din ce în ce mai bolnavă. Carolin îl pălmuiește pe Osman pentru că a lovit-o la gleznă de față cu Ali. Între cei doi soți izbucnește cearta, Carolin ferindu-se de furia lui Ali în spatele ușii dormitorului. Peste câteva zile, plimbându-se pe chei cu Ali, Osman pleacă singur la un moment dat lăsându-l pe tatăl său pe o bancă. Fără să fie atent pe unde merge, se împiedică de o sfoară și cade în mare. Când Ali își dă seama că Osman lipsește, începe să-l strige, dar copilul se zbate sub apă, neobservat … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

photovisi-download(3)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s