,,Trădarea” – Episodul 18 (marți, 30.09.2014)

,,Ali nu-și dă seama unde poate fi Osman. În acest timp, copilul se duce tot mai mult la fund și i se pare că în adâncuri este mama lui ca o zână a mării, care vine spre el. Bătrânul pescar care l-a găzduit pe Ali, aflat într-o barcă cu motor, pe mare, vede bulele de aer care ies la suprafață, se aruncă în apă și îl salvează pe micul Osman. Ali găsește și el fularul și o jucărie de plastic plutind pe apă, sare în mare dar deja copilul e dus la spital de pescar. Speriat, Ali anunță poliția dar peste puțin timp alți polițiști vin să-i spună că fiul lui e viu și e sănătos. Bătrânul pescar îl aduce pe Osman la Cemile, iar ea îl primește pe salvatorul fiului ei în casă. Când apare Ali la ușă, apoi vin cei trei copii de la școală, din nou se iscă scandal între ei, Cemile nedorind să mai lase copilul la Ali, pt că nu poate avea grijă de el. Osman, sătul de țipete, se cuibărește în brațele pescarului, astfel cearta încetează și căpitanul pleacă resemnat. În acest fel, încet, înflorește o prietenie între familia lui Cemile și pescar.

Hasefe se duce la Neriman și acolo stă la pat dar are scurte crize în care vrea să-i vadă pe Osman și pe ceilalți. Când ajunge acasă, Ali dă vina pentru cele întâmplate pe Carolin și se ceartă și cu ea. Ca să-l pedepsească, își face valiza și îl părăsește prefăcându-se că plânge. Pleacă cu un taxi apoi îi cere taximetristului să-i ducă lui Ali cheile de la casă. Ajunsă la hotel, zâmbește satisfăcută și bea un pahar de șampanie.

La liceu, Mete și rivalul lui își fac fiecare câte o formație muzicală. Mete merge la director să ceară voie să cânte cu formația lui, dar în acest timp celălalt grup deja face repetiție într-o clasă, iar directorul pare să le dea acestora câștig de cauză. Pescarul îi aduce lui Cemile niște pește pe care-l lasă în ușă, pt că ea nu e acasă, ci e plecată să găsească o slujbă. În scurt timp Ali vine la casa părăsită și o așteaptă pe Cemile, apoi vede cum sosește un camion cu câteva piese de mobilier din lemn. Osman și Aylin se întorc de la cinema, unde au fost cu Soner și omul lui de încredere, care i-au cumpărat copilului niște jucării. Când apare Cemile acasă, se ceartă din nou cu Ali care iarăși vrea să îl ia pe Osman și se miră când vede jucăriile. Ahmet și Berrin sunt fericiți împreună la o plimbare. Ahmet îi dă lui Berrin o carte, iar acasă ea găsește între filele ei o scrisoare de la o altă fată. Ali se duce la hotel să se împace cu Carolin și o aduce acasă. A doua zi trece pe la bătrânul pescar, dar tocmai era acolo Cemile, care-i adusese plasa în care îi lăsase peștele la ușă. Văzându-i împreună, pe Ali îl mușcă șarpele geloziei … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

18a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s