,,Trădarea” – Episodul 21 (luni, 13.10.2014)

,,Carolin este nervoasă pentru că Ali nu mai apare iar lumea a venit la restaurant și așteaptă. Ali se află încă împreună cu pescarul, care a scăpat de glontele rămas în revolver de două ori. Ali îi ia pistolul și scoate glontele ținându-l strâns în pumn, apoi se despart. Când ajunge la nuntă, Carolin excesiv de tulburată țipa și spărgea totul în jur, judecătorul de pace voia să plece, invitații deja începuseră masa. Singurul care află câte ceva legat de întârzierea mirelui este Kemal. În timpul ceremoniei de căsătorie Kemal ia pistolul de la Ali și, crezând că acesta l-ar fi ucis pe pescar se duce la Cemile și i-l dă spunându-i că nu e sigur ce a făcut Ali cu el, dar că e posibil ca pescarul să fie mort acum. După aceea, Cemile îl trezește pe Mete și amândoi pleacă în miez de noapte la coliba pescarului care le deschide ușa, viu și nevătămat.

În timpul ceremoniei Ali e cu gândul în altă parte și parcă-l vede pe pescar ba scăpând de glonte, ba apăsând pe trăgaci și murind. Trebuie să i se atragă atenția că are de spus „Da”, apoi toată lumea poftește la dans. Iubitul din Amsterdam al Carolinei este și el prezent la petrecere, ba chiar vine la cei doi miri și îi cere voie lui Ali să danseze cu mireasa, lucru care nu este pe placul Carolinei, deși acceptă să danseze și să vorbească cu fostul ei iubit.

Aylin, hotărâtă să nu rămână săracă toată viața, va accepta oferta lui Soner de a se lăsa curtată de fratele lui invalid și într-o seară ies la restaurant toți trei iar tânărul îi oferă, peste măsură de bucuros că Aylin îl acceptă așa cum este, un splendid set de bijuterii.
Carolin primește un telefon și în urma informațiilor primite se ceartă cu Ali arătându-i că nu mai au bani, și reproșându-i că o ajută pe Cemile în loc să o uite și să aibă grijă doar de noua lui familie. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14118078618083

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s