,,Trădarea” – Episodul 24 (marți, 21.10.2014)

,,Familia Akarsu degeaba vrea să o ia acasă pe Aylin, ea deja e căsătorită cu Murat. Ofițerul de stare civilă iese din casă și le arată certificatul. Până la urmă Ali, Cemile și frații lui Aylin pleacă spășiți și triști. Sărutul de soț (acela pe frunte) Aylin îl primește de la Soner dar după aceea el pleacă la o prietenă și îi lasă pe proaspeții căsătoriți în casă. Murat se poartă foarte tandru cu Aylin, care plânge întruna. În patul nupțial Murat încearcă să-și facă datoria de soț dar are o cumplită criză de coloană și izbucnește nervos în plâns de ciudă că nu poate fi un bărbat normal.

Ali află unde lucrează Cemile și vrea să facă tot posibilul s-o scoată din serviciu. Cum șefii ei direcți nu-l pot ajuta în această problemă, este trimis la patronul fabricii Karci. Intră în biroul acestuia plin de nervi, dar el stă cu spatele, deocamdată. După ce Ali îi cere furios să o scoată din serviciu pe Cemile, patronul se întoarce. Căpitanul tace uluit, pentru că în fața sa se află pescarul. Ca să-și adune gândurile, Ali merge pe vaporașul-restaurant pe care l-a cumpărat de curând.

Aylin se adaptează la noua ei viață, dar apar tensiuni între ea și Soner, care o va pune să semneze niște documente despre care nu-i spune nimic lui Murat. Ali pregătește deschiderea restaurantului de pe vapor dar cu puțin timp înainte apare un bătrânel cu niște hârtii. După ce pleacă acesta, căpitanul sare cu gura la Carolin care se pare că a vândut vaporașul fără ca el să știe (de fapt a făcut-o ceva mai devreme și a pus banii într-un seif). Ca din întâmplare, apare Ekber cu o servietă, dar Ali îl ia la bătaie. Carolin profită de situație și îndeasă conținutul servietei în poșeta ei apoi, pentru că Ekber îi sugrumă soțul, ia un par metalic și îl lovește pe fostul ei iubit astfel căzând amândoi bărbații peste bord. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14124154605845

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s