,,Trădarea” – Episodul 26 (luni, 27.10.2014)

,,Licitația are o a doua ședință și de data asta vine și Aylin în sală să liciteze împotriva lui Carolin. La un moment dat Carolin ridică suma iar Aylin nu știe ce să facă. Dar Soner, care stă în spatele sălii, o îndeamnă să continue fără probleme. Până la urmă Aylin câștigă, în favoarea mamei sale și a fraților. Cu toate acestea, Cemile încă este supărată pe fiica sa.

Pescarul se întâlnește cu Cemile la o terasă și stau de vorbă iar el îndrăznește să o țină tandru de mână. De la o anumită distanță, ascuns după un copac, îi urmărește Ali. În miez de noapte, Aylin se ridică încet din pat de lângă Murat și merge în birou la Soner, care era treaz, să stea de vorbă cu el. Ali o oprește pe stradă pe Cemile să-i ceară socoteală pentru întrevederea cu pescarul. La liceu are loc un concurs al formațiilor muzicale iar Mete îi aduce pe toți ai săi, fără să le spună că și el urmează să urce pe scenă. Când apare alături de formația lui, Cemile este copleșită de bucurie, mai ales că Mete câștigă locul I. În acest timp Inci, profesoara de muzică, se căsătorește.

Amica lui Soner vine în vizită și stă de vorbă cu Aylin și cu Murat până apare Soner. Când tânăra îl ia pe Soner la braț și ies din casă, Aylin, nervoasă, pleacă și ea, sub privirile mirate ale lui Murat, care începe să fie îngrijorat de graba și proasta dispoziție a soției sale. Aylin se duce la liceu, la timp ca să-l felicite pe Mete pentru succesul său. Când află de căsătoria lui Inci, Mete plânge apoi se duce cu colegii de clasă la nuntă. Aylin ajunge acasă împreună cu Soner și constată că Murat a rămas tot acolo unde-l lăsase mai devreme, așteptând-o.

Pescarul coboară dintr-o mașină de lux, câteva lucrătoare, printre care și Cemile, așteptând afară. El stă de vorbă cu ea, pândit din dosul ferestrei casei sale de Ali. Acesta, enervat, coboară și vorbește ca pentru sine, dar să audă toată lumea, dezvăluind celor din jur că pescarul este patronul fabricii Karci. Are loc apoi o ceartă în plină stradă între pescar și Ali, până când pescarul îi spune lui Ali că o iubește pe Cemile. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14130180041953

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s