,,Trădarea” – Episodul 31 (miercuri, 5.11.2014)

,,Ali o ia de mână pe Cemile și aproape că o forțează să-i bage cuțitul în piept, dar în acel moment vine o mașină a poliției. Cei doi merg la secție unde se află și Carolin, și pentru prima oară Ali nu se mai pune de acord cu Carolin, apoi în urma declarației sale este arestat și dus la închisoare pentru tentativa de omor asupra lui Hikmet. Acasă, Hasefe găsește scrisoarea lăsată de Ali pentru Cemile. Pescarul ajunge la vila lui și îl podidesc lacrimile privind la piscina în care s-a aruncat Selma, care acum îl privește cum se schimbă de hainele sărăcăcioase cărora un servitor le dă foc în grădină.

Soner o invită pe Mesude la cină la el acasă, iar Aylin se arată extrem de surprinsă de atitudinea ei foarte veselă. Când Soner le dă vestea că s-a logodit cu Mesude Aylin devine brusc nepoliticoasă, începe să mănânce de una singură și face remarci nepotrivite. Ahmet pare că se împacă cu Hakan după ce se lămurește situația dintre ei doi, apoi vin împreună la geamul lui Berrin să-i spună ce au plănuit pe mai departe. Berrin îl ascunde pe Ahmet într-o magazie de lângă casa lor. După ce Soner o conduce pe Mesude acasă, Aylin plânge de față cu Murat, care se arată foarte nedumerit, dar nu o întreabă nimic.

Inci se întoarce la școală după primele investigații, dar la oră le spune elevilor că trebuie să se despartă de ei. Supărați, elevii ies din clasă, doar Mete rămâne, plângând. După aceea Inci își ia la revedere de la toți colegii de cancelarie, pentru că are cancer și trebuie să se interneze ca să facă un tratament intensiv. Cemile se întoarce la lucru, iar într-o zi i se face rău și începe să bănuiască faptul că este însărcinată. În aceeași zi merge la spital să-și facă un test de urină.După ce află rezultatul, Cemile se sfătuiește cu Hasefe ce să facă acum, cu sarcina.

La petrecerea logodnei lui Soner cu Mesude, Aylin se îmbată, apoi pleacă singură acasă unde continuă să bea. Văzând măsuța de toaletă, ia o sticluță cu pastile și le înghite aproape pe toate. Când ceilalți sosesc și ei, Aylin este deja inconștientă pe pat. Soner se grăbește s-o ducă la spital. A doua zi Suleyman vine acasă la Cemile s-o anunțe despre Aylin. Hasefe merge la închisoare să-l viziteze pe Ali și îi spune de sarcina lui Cemile. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

31a-tile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s