,,Trădarea” – Episodul 36 (marți, 18.11.2014)

,,Toată lumea rămâne consternată de cele auzite din gura lui Ali. El pleacă acasă, însoțit de Carolin, iar acolo totul este răvășit. Fiecare doarme într-o altă cameră gândindu-se la cele petrecute și nici mai târziu Ali nu vrea să stea de vorbă cu soția lui. Osman se joacă cu Selma prin casă și la un moment dat se ascund în mansardă. Toată lumea îi caută, apoi încep să cânte la pianul vechi și astfel Hikmet se liniștește găsindu-i. Cemile își revine și află ce s-a întâmplat apoi regretă că a pierdut copilul. Nu vrea să vadă pe nimeni din familie în afară de Hasefe, de rușine că a rămas însărcinată. Mai târziu, după ce iese din spital, Berrin o convinge pe Cemile să-l dea în judecată pe Ali.

Berrin merge acasă la Hakan să-l roage să găsească o soluție pentru Ahmet și își lămurește unele aspecte din viața acestuia. Prietenii lui Ahmet reușesc să-l convingă pe medicul închisorii să exagereze problemele cauzate de bătaia cu ceilalți doi deținuți, să-i facă un raport cu care să fie transferat la un spital.

Murat și Aylin se ceartă mereu, el nedorind să doarmă împreună cu soția lui. Într-o seară Soner se duce la ușa lui Aylin și vorbesc în șoaptă fără ca Aylin să-i deschidă. După aceea, Murat vine și deschide brusc ușa, crezând că Soner e acolo. Se ceartă din nou cu Aylin apoi cade într-o nouă criză. Certurile dintre Murat și Aylin apoi Murat și Soner se țin lanț. Până la urmă, pentru ca Aylin să nu mai fie umilită de soțul ei, Soner va fi nevoit să ia o decizie dureroasă.

Mete se întâlnește cu Sedat, soțul lui Inci, la spital, și după ce se iau la harță, medicul le explică ambilor că tratamentul nu dă rezultate în cazul lui Inci și că sfârșitul este inevitabil. Mete iese din cabinet și se prăbușește plângând convulsiv lângă scara spitalului. Carolin se străduiește să-l facă pe Ali să-i vorbească și pregătește o cină dichisită, dar el se încuie în dormitorul lui când vine acasă și ea i bate degeaba în ușă.

Selma aude o conversație de-a lui Hikmet cu Ali la telefon și pe neobservate ia un desen făcut de Osman și iese din vilă, apoi oprește o mașină rugând șoferul s-o ducă la casa din desen, plătindu-i cu cerceii din urechi. Selma ajunge la Cemile acasă și îi spune cele auzite. În acest timp Hikmet și Ali se întâlnesc să se dueleze cu pistoale. Imediat Hasefe, Cemile și Selma ajug la locul duelului și încearcă să-i convingă pe cei doi să renunțe. În momentul următor și Carolin ajunge în același loc și îi arată lui Ali un document … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s