,,Drumul lui Emir” – Episodul 3

,,Emir și Guneș petrec noaptea împreună. El se trezește primul și iese pe bordul yachtului. Se trezește și Guneș care vine și-i spune că nu regretă seara pe care au petrecut-o. Emir îi spune numele său real și-i zice să-i transmită fratelui ei că Sarrafoglu și-a încheiat socotelile cu el. Guneș își dă seama că totul a fost o minciună. Ea își ia lucrurile și pleacă în fugă. Emir găsește cerceii pe care ea și-a uitat. Saliha observă că fata nu a dormit acasă. Yavuz se întoarce de la Sanem și merge să se schimbe.

041120122059077679088_2

Guneș ajunge acasă și se încuie în camera sa. Bona o roagă să deschidă ușa, însă ea merge la baie. Yavuz află că sora lui a avut febră și așteaptă ca aceasta să iasă din baie pentru a o duce la spital. Guneș citește pe tabletă mai multe știri despre Emir și Yavuz și face o criză de isterie, devastând camera. Rupe pozele cu Emir și plânge. Saliha intră în cameră folosind o cheie de rezervă și Guneș începe să strige la ea. Până la urmă cele două se îmbrățișează și bona află că fetei i-a fost frântă inima.

2

Yavuz o sună pe Sanem și-i cere să programeze o întâlnire cu Guneș pentru a afla ce are fata. Koray se gândește la revederea cu Hande. Pinar încearcă să-l consoleze. Guneș este sunată de Sanem de mai multe ori însă ea stă cu privirea ațintită în oglindă. Emir așteaptă un semn de la Yavuz. Koray vine la el și-i povestește despre revederea cu Hande. Hande merge la buticul Larei și vorbește cu aceasta. Guneș merge la fratele ei și din una într-alta îl întreabă ce s-a întâmplat la deschiderea clubului și ce i-a făcut omului care s-a sinucis(este vorba despre Unal; ea a citit despre această știre pe internet). Yavuz îi spune că el nu are nicio vină, iar sora sa își rezeamă capul de umărul lui și-i spune că-l crede. Emir așteaptă un continuare ca mafiotul să vină la el.

12

Guneș programează o întâlnire cu Sanem și urmează să plece. Hande îl sună pe Emir, apoi vine la el acasă. Cei doi sunt foarte bucuroși să se revadă. Gulsum observă că Koray nu este în apele lui și discret îi face reproșuri lui Pinar. Hande regretă că nu i-a fost alături lui Emir în momentele grele. Emir îi spune că acum Koray este liber și că ei doi ar putea fi din nou împreună. Hande îi arată verigheta de pe deget și-i spune că s-a logodit cu Mert, care o face fericită și care o liniștește sufletește. Acesta va veni în curând pentru nuntă și împrenă își vor deschide o afacere. Ea pleacă.

16

Yavuz îi cere lui Sanem să afle ce necaz are Guneș. Emir primește un telefon și află de întâlnirea celor două, apoi cere adresa. Guneș ajunge la restaurant și-i spune lui Sanem că s-a înșelat în privința celui care i-a furat inima, dar nu îi dă mai multe detalii. Guneș o întreabă dacă are o relație cu fratele ei. Sanem îi spune că ea îl iubește pe Yavuz, însă acesta nu o consideră iubita lui. Guneș îi cere mai multe detalii despre deschiderea clubului, iar Sanem nu vrea să își amintească acele momente urâte. Guneș pleacă, apoi Sanem se trezește cu Emir lângă ea. Acesta îi spune adevărul, iar Sanem îi zice că dacă Yavuz ar afla l-ar omorî. Acesta o sună, dar Sanem nu-i spune adevărul.

21

Hande vine la clubul lui Emir și se întâlnește cu Koray. Ea îi arată verigheta, apoi pleacă ceea ce-l necăjește pe Koray. Polițista Can ar vrea să-l sune pe Emir și să-i spună că iubita lui este defapt sora lui Yavuz, dar renunță. Koray îi spune lui Pinar că Hande s-a logodit. Hande este și ea necăjită de ultimele întâmplări. Emir vorbește cu un domn și-i spune că Guneș va încerca să se răzbune. Aceasta doarme și visează momentele petrecute alături de Emir. A doua zi, Guneș pleacă de acasă, dar pe drum Emir o oprește și se apropie de mașina ei.

f

Guneș îi spune lui Emir că nu o va mai putea folosi pentru a se răzbuna pe Yavuz, apoi pleacă. Aysun și Sanem se întâlnesc la coafor și cea din urmă își exprimă condoleanțele și regretele pentru moartea lui Unal. Aysun își dă seama că Sanem plănuiește ceva și-i cere să păstreze distanța, apoi pleacă.

g

Emir se întâlnește cu polițista Can pe faleză și stau de vorbă. În discuție vine Guneș și Can află că aceasta e sora lui Yavuz și că Emir a fost împreună cu ea. Hande și Guneș se întâlnesc la echitație(cele două se cunosc din străinătate). Hande îi propune să-i fie partener de afaceri. Seara, Guneș le spune lui Yavuz și Salihăi că a acceptat oferta prietenei ei. Fratele ei nu este de acord, dar lui Guneș nu-i pasă.

h

Yavuz este sunat de un prieten care își anunță venirea în Istanbul ceea ce-l bucură. Koray încearcă să-l convingă pe Emir să renunțe la  jocul cu Guneș și să-și vadă de viața lor și de clubul pe care și l-au deschis. Acesta se apropie de casa lui Yavuz și o zărește pe Guneș care ia o gură de aer la fereastră. Ea se întoarce în pat fără a-l vedea. A doua zi, Emir îi spune lui Koray că Hande își va deschide un birou în apropiere ceea ce-l deranjează. Koray o abordează pe Hande și-i reproșează că joacă un  joc și că logodna ar fi doar o minciună. Sanem află că Guneș vrea să-și găsească un serviciu. Yavuz vine la ea și-i dăruiește o bijuterie frumoasă.

i

Can își caută de lucru și vine la clubul lui Emir care urmează să fie inaugurat. Guneș merge la Hande și discută despre treaba lor. Emir îi propune lui Can să-i fie parteneră, însă ea nu acceptă și rămâne să se mai gândească. Hande vorbește la telefon cu Emir care o invită la inaugurare. Yavuz pleacă de la Sanem de acasă.

j

Guneș s-a apucat de muncă, dar Hande își dă seama că aceasta este cu capul în nori. Guneș recunoaște că suferă din dragoste, iar Hande se află în aceeași situație dar nu vrea să spună. Emir vine să vadă biroul, însă Guneș se ascunde. El este nevoit să plece, iar cele două asociate servesc masa în oraș. Cele două hotărăsc să meargă la inaugurarea clubului lui Emir în seara aceea.

42

Gulsum probează mai multe rochii la buticul Larei și este foarte capricioasă. Acolo apar Hande și Guneș prilej ca Gulsum să se enerveze și să plece fără să plătească rochia. Yavuz își face griji că sora lui întârzie acasă încă din prima zi de  muncă.

l

La clubul lui Emir și Koray încep să apară invitații printre care și Aysun. Polițista Can se urcă într-un taxi. Hande și Guneș ajung la inaugurare și se întâlnesc cu Emir. Hande observă că cei doi se uită unul la altul foarte uimiți.”

m

Sper să vă placă 🙂

Episodul tradus în română îl găsiți aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZHmhcaeH0eY&list=PLW8TLqfZ14nVORFWwe9xbeMkC0r3am0I8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s