,,Trădarea” – Episodul 40 (miercuri, 26.11.2014)

,,Întâlnirea bruscă dintre Cemile și Ali îi prilejuiește acesteia amare aduceri aminte. Tulburată, Cemile pleacă acasă unde Hasefe supraveghează un copil mic. Osman vine de la școală prin cartierul unde a locuit și Ali îl vede de la geam dar când vrea să-l oprească să stea de vorbă cu el, Osman deja fugise pe o străduță laterală, fără să-l audă pe taică- său strigându-l.

Murat plânge în hohote neștiind ce s-a petrecut cu Aylin. Suleyman îl apelează pe Soner la telefon și îi spune ce s-a întâmplat, punându-l pe jar pe stăpânul lui. Hakan se ceartă cu tatăl lui din cauza căsniciei cu Berrin care scârțâie. La un moment dat începe să bea prin baruri și agață femei de moravuri ușoare. Ali golește casa de mobilă. Selma este cerută în căsătorie de către cel alături de care și-a găsit liniștea, cu toate că nu acceptă pe moment. Kemal și Neriman, după ce-l văd pe Ali, se duc într-o seară pe la Hasefe și Cemile, dar pleacă supărați de acolo din cauza lui Hasefe.

Ali are un vis ciudat în care se vede pe sine mergând cu flori la o întâlnire cu Cemile, care-i apare pe o stradă plină de praf și care se tot depărtează, ca o fata morgana. Mete cântă cu formația la un cazino și acolo cunoaște o fată cu care înfiripă o idilă. Soner se întoarce acasă și o găsește pe Aylin înconjurată de medici, dar adormită. Ahmet se întoarce în Turcia datorită amnistiei generale. Osman, deși nu e diferit de alți copii de vârsta lui, e considerat un copil-problemă de către directorul școlii. Ali se duce acasă la Cemile să-și vadă băieții, apoi întreabă de Hasefe, care nu e acasă, iar el se hotărăște s-o aștepte în grădină. Mete îl sună pe Suleyman s-o aducă pe Aylin să-l vadă pe taică-său, dacă acesta tot era în grădină cu Osman.

Carolin e tot mai decăzută și văzând-o zi de zi la bar, niște bărbați vor s-o abordeze apoi s-o ia cu ei. Ca din senin apare Ekber cu un pistol și o scoate din încurcătură, după care ea îi povestește cum Ali a intrat la închisoare iar ea era însărcinată și nu avea ce să mănânce. A născut un băiețel, dar după aceea s-a apucat de băut. A încercat să-și reia vechiul loc de muncă, dar nu a fost primită înapoi. În aceste condiții, lasă copilul în casă și scrie un bilețel lui Hasefe, apoi lasă biletul și cheia casei la poștă și pleacă din Turcia.

Ali se joacă cu Osman când apare Hasefe care-l dusese pe copilul Carolinei la plimbare în cărucior. Mamă și fiu se îmbrățișează plângând, apoi Ali își ia băiatul cel mic în brațe, crezând că este copilul lui Cemile. Dar ea îi atrage atenția … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

hg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s