,,Trădarea” – Episodul 44(luni, 8.12.2014)

,,Carolin este luată de poliție pentru uciderea lui Ekber și dusă în arest. Ali, deși inițial vrea să plece, auzind strigătele Carolinei, se duce la polițiști să afle de ce este reținută.

Ekrem își duce amenințarea față de Cemile mai departe. Selma se căsătorește în grabă și îi cere lui Cemile o favoare, aceea de a-i fi martor la oficierea căsătoriei. Berrin începe să lucreze deși Hakan se împotrivește, apoi are parte de surprize chiar din primele zile de muncă,în care dă aproape nas în nas cu Ahmet. Osman este tot la concurență cu Arif pentru atenția drăgălașei Gulden și chiar se bat amândoi într-o pauză la școală.

Ekrem ia decizii dure și îngreunează munca atelierului de confecții. Dar aceasta nu este singura problemă pentru Cemile, care se va mai confrunta cu un mare pericol. Din umbră o urmărește un bărbat, zi și noapte. Într-o seară după ce pleacă de la birou, individul intră cu o cheie înăuntru și începe să răstoarne niște cutii cu textile vrând să le dea foc. Cemile se întoarce pentru că a uitat ceva. Individul o imobilizează și o lovește, o lasă inconștientă pe jos apoi dă foc biroului … Ali, de pe geamul casei sale, vede totul și se repede să dea o mână de ajutor. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14175954466921

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s