,,Trădarea” – Episodul 45 (marți, 9.12.2014)

,,Ali nu pregetă să se arunce în flăcări ca s-o salveze pe Cemile, chiar dacă merge mai greu din cauza durerii de la șold. O ia în brațe pe fosta lui soție și o scoate afară. Acolo se află vecini, familia, Berrin și Hakan. Involuntar Berrin dezvăluie că focul a fost pus de Ekrem iar Hakan aude adevărul. După aceea el merge acasă și se bate cu taică-său din această cauză. Selma, care s-a căsătorit cu un bărbat despre care nu cunoaște tot adevărul, vede afară în grădina vilei lor pe soțul ei, Kenan, alături de prietenul acestuia ciocnind niște sticle de băutură și privind fabrica arzând în zare.

Soner nu primește nici o veste de la Murat, ba chiar are un coșmar în care acesta îi apare sub o lumină albastră și el începe să-l caute disperat prin casă, mobilizându-i pe toți servitorii, iar lipsa veștilor de la Murat îl determină pe Soner să se îndepărteze de Aylin. Supărat, se duce să-și înece amarul în băutură, la un bar. În aceeași seară acolo vine și Carolin, distrusă de durere că Ali o preferă pe Cemile. Ea încearcă să-l agațe pe Soner și rămân amândoi să bea până dimineața.

Jale nu renunță la Mete cu toate că el i-a spus că nu o poate iubi din cauză că prea mult îi amintește de Inci. Într-o zi pe când Mete și formația repetau la club, Jale vine și intră ca solistă în locul lui Necati, spre surprinderea colegilor din formație și a patronului clubului.

Berrin, proaspăta avocată a unui sindicat, se întâlnește la o ședință cu Ahmet și amintirile o năpădesc, tulburând-o. Nici Ahmet nu este indiferent, dar și ascunde ceva mai bine trăirile sufletești, cel puțin în public. În afacerea pe care spera să o facă odată ce se va vedea însurat cu Selma, Kenan are parte de surprize …

Și peste toate problemele, stârnește zâmbete invidia lui Neriman care aude că Cemile și-a luat televizor…! ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14179496745071

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s