,,YAMAN(Medcezir)” – Un nou serial la Kanal D

Începând cu data de 12 decembrie, Kanal D va difuza în locul serialului ,,Suleyman Magnificul” serialul Medcezir sub numele de ,,Yaman”.

Yaman (Cagatay Ulusoy) este un tânăr care locuiește într-un cartier sărac din Istanbul, cu părinții și cu fratele său, Kenan. Acesta din urmă este un delincvent, dar Yaman are un potențial bun și ar fi un om de succes dacă i s-ar da o șansă. La un moment dat Kenan îl trage și pe el în necaz, când fură o mașină și sunt prinși imediat de poliție. Amândoi frații sunt apărați de un avocat foarte bun, Selim, care vede potențialul lui Yaman și îl absolvă de orice vină, în schimb curtea îi dă un an de închisoare lui Kenan, care mai fusese implicat în diverse delicte.

Selim este însurat cu o femeie foarte bogată, Ender, și are un fiu, Mert. Ei locuiesc în vila părinților soției sale într-un cartier foarte luxos. Pentru că Yaman ajunge la un moment de cumpănă din viața sa imediat ce se termină procesul, Selim se oferă să-l ajute cu un adăpost și serviciu, în schimbul promisiunii de a-și continua studiile și de a sta departe de probleme. Aici Yaman o întâlnește pe Mira, fata vecinilor lui Selim, de care se îndrăgostește la prima vedere și între care, cu timpul, apare o iubire profundă.

Problemele pe care le pune serialul Medcezir (Mareea, în românește) sunt adaptarea celor doi la situația în care se află fiecare: dacă Yaman va reuși să se adapteze lumii bogate în care trăiește deodată și dacă Mira va reuși să treacă peste prejudecăți și să iubească până la capăt un bărbat care nu provine din aceeași pătură socială cu a ei?

Serialul Medcezir (Yaman la Kanal D) este o variantă turcească a serialului american The OC.

DISTRIBUȚIE:

Çağatay Ulusoy – Yaman, un adolescent inteligent dar care a crescut într-o familie cu probleme. De mic tatăl a părăsit familia, iar tatăl vitreg se poartă dur cu copiii soției.

Serenay Sarıkaya – Mira, fiica mai mare a lui Faruk. Frumoasă, bogată, cea mai populară tânără din cartierul bogătașilor.

Taner Ölmez – Mert, fiul lui Selim și al lui Ender, este un băiat foarte deștept dar introvertit. Singurii săi prieteni sunt eroii benzilor desenate.

Mine Tugay – Ender, mama lui Mert, soția lui Selim, este un arhitect de succes, fiica unui proeminent om de afaceri.

Barıș Falay – Selim, este acum un avocat de succes care provine dintr-o familie săracă. A avut șansa de a fi ajutat și a mers pe drumul cel bun urcând treptele sociale. În facultate s-a îndrăgostit de Ender, o fată foarte bogată, care i-a devenit soție.

Hazar Ergüçlü – Eylül Buluter

Șebnem Dönmez – Asude „Sude” Beylice, mama Mirei

Murat Aygen –  Faruk Beylice, tatăl Mirei

Can Gürzap – Asım Şekip Kaya „Bay AŞK”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s