,,Trădarea” – Episodul 47 (luni, 15.12.2014)

,,Ali respinge oferta de muncă a lui Kenan, dar acesta nu se lasă bătut și va insista. Se întâlnesc într-un restaurant și când Kenan îi spune unde are de gând să-l pună la lucru (la firma Karcî), Ali se enervează, își iese din pepeni și aproape că se iau la bătaie. Dar chiar și după aceea Kenan nu va ceda până când Ali nu va accepta propunerea lui, pentru că el – Kenan – este interesat ca prin Ali să slăbească puterea soției lui în firma Karcî Holding.

Berrin și Ahmet se văd foarte des acum, dar Berrin are stări contradictorii și mai ales suferă că trebuie să se poarte cu Ahmet ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut între ei vreodată, din cauză că Hakan ar putea afla ceva. Rivalitatea dintre Osman și Arif pentru atenția lui Gulden continuă, iar Osman îl invită pe Arif la el acasă să vadă desene animate la televizor. Mete cunoaște un succes din ce în ce mai mare și este asaltat de fani pentru autografe. Dar la un moment dat este gata să aibă probleme din cauza unui provocator cu care se bate și numai Necati reușește să-l determine să intre în club ca să aplaneze conflictul. Mete o convinge pe Jale că el nu poate să se îndrăgostească de ea.

Soner este în mod constant vizitat de Caroline care vrea s-o facă pe Aylin să sufere, ba chiar la un moment dat o și amenință. La sugestia Carolinei, Soner găsește o altă modalitate de a-l găsi pe Murat. Cu toate acestea Murat se simte trădat și i se pare că Aylin i-a otrăvit viața. Ali trece printr-o perioadă dificilă, cu multe probleme financiare, la care se adaugă o relație tot mai tensionată cu Carolin, care într-o zi crede de cuviință să-i ceară socoteală soțului ei pentru o carte de vizită a firmei Karcî – de la Kenan – lăsată în buzunarul hainei. Ali se înfurie pentru indiscreția Carolinei și o invită să nu-și bage nasul în treburile lui.

În sediul firmei Karcî Holding are loc o ședință a consiliului de administrație, unde se află și Hakan, și Kenan și alți responsabili cu experiență. Kenan dorește să aducă pe cineva drept consilier-șef la companie …”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s