,,Yaman(Medcezir)” – Episodul 3 (vineri, 19.12.2014)

,,Yaman este la spital, Orkun mistifică adevărul, iar tatăl lui Ender, Asîm, este furios pentru că imobilul respectiv trebuia să fie gata în foarte scurt timp. Acum, când Selim și familia lui sunt de partea lui Yaman, ultra-bogatul Asîm nu vede cu ochi buni prezența băiatului în apropierea lor. În aceste condiții, Ender trebuie să se afle de partea tatălui ei și iarăși se pune în discuție rămânerea lui Yaman în casa lor. Până să se lămurească unele aspecte, Asîm face plângere împotriva lui Yaman și acesta este luat din spital și dus direct la poliție.

Între timp un prieten de-al lui Kenan, pe nume Giray, pe vine la Hasan și-i transmite o amenințare, care are ca scop final faptul de a-l obliga pe acesta să-și retragă plângerea împotriva soției sale, ceea ce Hasan va face. Apoi îl vedem pe acest Giray că are o relație cu soția lui Kenan, Ayșe, care este decisă să divorțeze de el, sătulă de fărădelegile lui.

Orkun este foarte preocupat de declarația pe care o dă Yaman, de teamă să nu se afle adevărul. Chiar și așa, unul din băieții care l-au bătut pe Yaman a spus cum s-au petrecut lucrurile față de prietena lui, cu toții făcând parte din același cerc de prieteni și astfel toată lumea află adevărul, dar nimeni nu are curajul s-o spună fățiș. Yaman nu vrea să spună ce știe, considerând că asta e ceva ce trebuie rezolvat între el și Orkun, ca între bărbați. Totuși dat fiind că are lovituri pe față, Selim nu-l crede și va încerca să afle tot adevărul. Când Selim insistă să spună ce s-a petrecut, pt că altfel înfundă pușcăria pentru provocare de incendiu, Yaman spune că pe el nu-l deranjează asta, că în acest fel va avea unde să trăiască și nu va mai fi o povară pentru nimeni.

Faruk apelează la Ender rugând-o să-l împrumute cu 500.000 de dolari. Aceasta acceptă fără să-l întrebe detalii. Mai apoi Sude, soția lui Faruk, își dă seama că el și fosta lui iubită au ceva de discutat în particular și crede că este înșelată. Are loc o discuție și Faruk îi spune că este falit și că doar Ender l-a putut ajuta cu o sumă atât de mare. Sude este uluită. Selim încearcă să-l determine pe Asim să-și retragă plângerea ceea ce el nici nu vrea să audă. Yaman este închis deocamdată, dar are probleme cu un deținut care îl taie la gât cu o lamă.

Iubita secretă a lui Orkun, Hale, îi povestește acestuia că banii pe care i-a dat el Mirei au ajuns la Yaman, iar faptul că Orkun este vizibil deranjat de ceea ce aude, o determină să încerce ulterior să-l demaște pe Orkun și relația lor. Sude găsește un moment în care să-i spună lui Ender că știe de banii împrumutați lor, crezând că în felul ăsta o jignește. Mai târziu, ca să bage zâzanie între cei doi soți, îi va spune și lui Selim despre ce face soția lui fără să-i spună. Mert și Ender merg la închisoare să-l viziteze pe Yaman. Când Ender îi vede rana de pe gât și este martoră că deținutul violent, care era și el la vorbitor, se repede să-l bată, îi plătește cauțiunea și-l scoate de acolo pe Yaman aducându-l acasă. În același timp Selim o aduce pe Nevin, mama lui Yaman (Hasan, de frica lui Kenan și a unuia al cărui nume l-a vehiculat în mesajul transmis prin prietenul său, retrage plângerea), acasă la ei, așa că mamă și fiu se regăsesc.

Cum seara era organizat un eveniment de caritate, Selim și Ender o roagă pe mama lui Yaman să mai rămână la ei încă o zi, și să participe la petrecere. Aceasta va accepta, dar pe parcurs începe să bea, apoi joacă jocuri de noroc și câștigă, dar continuă să bea până nu mai știe ce face și vrea să urce pe scenă să cânte. Mira, care lua de mult timp lecții de pian, salvează momentul preluând microfonul și continuând melodia fals începută de biata femeie. Yaman o ia rapid pe maică-sa de pe scenă și o aduce în camera lui, apoi se culcă pe un fotoliu. Ea se trezește dimineața și pleacă tiptil din casă, după ce îl sună pe Hasan să vină s-o ia de acolo.”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

14 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s