,,Clona” – Episodul 214 (joi, 15.01.2015)

,,Mohamed ajunge în Fes, însă Zoraide e nemulțumită că Latiffa nu a venit. Abdul îi spune nepotului său că vrea să-i facă cunoștință cu fata unui negustor. Zoraide îi spune lui Ali să facă tot posibilul pentru a o ajuta pe sărmana Latiffa. Edna încearcă să-l convingă pe Albieri să nege în fața consiliului, dar nu reușește. El îi spune consilierului că a făcut o clonă ce are acum 20 de ani, însă acesta nu-l crede și amână întâlnirea cu câteva zile. Yvete îi spune lui Lucas că ea ar rămâne cu clona lui Leonidas(dacă aceasta ar exista). Jade regretă că a fost la ruine când s-a întâlnit cu Leo. Laurinda se găsește cu Zein care se gândește numai la Jade. Mel se pregătește să plece de la clinică deși nu își dorește. Lucas și Maysa o duc acasă, iar Mel observă că mama ei nu mai lasă poșeta în apropierea ei. Leo îi dă lui Albieri colierul cu jad ca să i-l înapoieze lui Jade. La barul dnei Jura vin niște cântăreți și toată lumea se distrează afară. Nando și Regininha intră peste Basilio și-l obligă să le dea încasările(sunt vreo 500 de reali). Acesta nu se simte bine și chiar leșină. Toată lumea află cele întâmplate și este chemată poliția și Basilio declară că hoața este prietena lui Mel. Xande încearcă s-o anunțe pe Maysa însă aceasta îi închide telefonul. Nando vine acasă la mama sa și se ascunde într-o cameră spunându-le lui Clarice și Carol că este urmărit de poliție. Maysa servește masa când vine Dalva și-i spune că poliția e la poartă.”

P.S.: Programul la TV s-a modificat, iar serialul se va difuza de joi până duminică de la 17.00 și în reluare de la 8.00!

Sper să vă placă 🙂

Episodul 214: https://www.youtube.com/watch?v=Nct4oK5aYFU

214

5 comentarii

  1. multumesc ptr vesti in legatura cu serialul Clona….il astet maine la ora 17….
    Cei de la Tv acasa nu ne respecta….trebuia sa afiseze pe ecran ziu si ora de difuzare….sa si ceara scuze pentru modificarile bruste….

  2. Sunt nemultumita ca Tv acasa nu si respecta telespectatorii…nu ati anuntat modificarile in program in legatura cu Serialul Clona…. cu data si ora de difuzare….am aflat intamplator de la un fan al serialului….
    Telefonul dvs de contact nu va functioneaza….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s