,,Trădarea” – Episodul 50 (luni, 22.12.2014)

,,Cemile îl ajută pe Ali să ajungă în camera lui și îl pune în pat. Carolin urzește planuri de răzbunare când o sună Neriman că i-a găsit o bonă. Soner are din nou un vis de coșmar în care îl vede pe Murat vindecat ducând-o pe Aylin într-un cărucior cu rotile. Se trezește speriat și îîn toiul nopții se duce acasă la Aylin să vadă dacă totul e în ordine. A doua zi Murat îl sună pe Soner, care la sfatul lui Suleyman, îi propune să uite totul și să vină acasă, dar Murat refuză.

Carolin împreună cu Kenan pun în aplicare un plan diabolic de aducere la faliment a holdingului Karcî, și deocamdată acesta se materializează pas cu pas. Carolin este aceea care adună tot felul de informații ca să încurce lucrurile cât se poate de mult. La un moment dat îl întreabă pe Kenan despre întâlnirea de afaceri de la hotelul din Uludag, unde au fost Cemile și Ali, dar pe Carolin o așteaptă o surpriză neplăcută.

Aylin și Soner se întrec pe un drum de țară cu mașinile. Soner oprește, Aylin intră în mașina lui apoi se sărută. Soner, absorbit de pasiune, nu simte când Aylin îi subtilizează pistolul din haină și apoi iese și trage în cauciucuri ca să-l provoace la o discuție, care însă, iese cu scântei.

Nihal este urmărită într-o zi de doi indivizi care chiar aleargă după ea, dar apare Mete cu microbuzul și o ia cu el. După aceea, unul din cei doi apare la club și se ia de Nihal. Mete coboară de pe scenă și îl bate pe individ până când vin bodyguarzii să-l ia de acolo.

Ali și Cemile se află tot la hotel. Ali primește un plic misterios cu numele lui scris pe el. După ce-i citește conținutul, începe să se tulbure și să se agite în mod evident și aproape că i se face rău. Urgent, pleacă la Istanbul și o caută pe Carolin, care nu este acasă, apoi o găsește la Kenan în birou și aproape că-i vine s-o ia la bătaie.

Berrin și Ahmet merg la cinema separat, dar destul de aproape unul de celălalt. Soner și Suleyman îmbrăcați în haine de piele și conducând motociclete, se opresc într-un restaurant unde fac scandal. Datorită uneltirilor, la Karcî Holding începe o grevă. Cemile se duce să discute cu oamenii din secție. Ali ajunge acasă și când apare Carolin îi arată scrisoarea anonimă, care-i dezvăluie că Mustafa e fiul lui Ekber … Începe cearta și bătaia între cei doi soți, apoi Ali o alungă cu tot cu copil de acasă. Când iese pe ușă cu Mustafa în brațe și cu valiza, Cemile tocmai iese din fabrică și scandalul reîncepe, în stradă de data asta, Carolin arătând cu degetul acuzator spre Cemile.”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14188863854941

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s