,,Yaman(Medcezir)” – Episodul 4 (joi, 25.12.2014)

,,Episodul debutează cu amintiri din copilăria lui Yaman, când din cauza traiului greu cu Hasan, mama lui, Nevin, se aruncă în mare într-o încercare de sinucidere. Apoi se revine în prezent, unde Yaman este considerat un aducător de probleme, pentru că îi trage și pe alții în buclucurile în care intră. Hasan și Nevin se ceartă în mașină, în drum spre casă, și aici ni se arată că de fapt, tatăl lui Yaman a fost ucis în fața lui Nevin, și nu e plecat nicăieri, dar băieții nu știu acest lucru.
Kenan în închisoare, vede un ziar în care scrie despre Yaman și incendiul produs.
Faruk trebuie să dea iarăși niște bani înapoi unui prieten și acesta îl presează. Yaman se pregătește să plece din nou, dar de data asta toată familia lui Selim se împotrivește iar Ender ca să-l determine să rămână, îi spune că nu poate să plece până nu repară ce s-a stricat la casa incendiată împreună cu Orkun. Când toată lumea se bucura că Yaman rămâne, apare bătrânul Asîm care le strică dimineața, pentru că el nu-l suferă pe băiat. Dar Selim pune punctul pe i si îi atrage atenția socrului său că în casa lor ei decid cine vine și cine pleacă.

Ender nu crede în versiunea spusă de Orkun și vrea să afle adevărul despre incendiu. Cum Yaman nu cooperează, e nevoită să recurgă la o stratagemă și spune cu voce tare că se va uita pe camerele de supraveghere să vadă ce s-a petrecut în acea noapte. Bineînțeles că Orkun devine palid, dar nu spune nimic. Deși fiecare a promis să nu mai intre în conflict cu celălalt, față de Ender și Selim, de fapt, amândoi se împung de câte ori au ocazia.

Kenan găsește o metodă și-l sună pe Selim, deși e riscant ceea ce face. Eylul este pusă de Orkun să afle amănunte despre Yaman și aceasta apelează la Mert, care îndrăgostit fiind de ea, îi povestește tot ce știe fără să se gândească de ce i se pun asemenea întrebări. Eylul „toarnă” tot ce a aflat lui Orkun, dar apoi îi povestește și Mirei. Ayșe, soția infidelă a lui Kenan, are de gând să divorțeze de el și îi scrie o scrisoare. Kenan este preocupat de o modalitate de a ieși mai repede din închisoare și începe să se prefacă nebun, provocându-și răni și insinuând că are halucinații. Kenan este transferat la un spital la un moment dat și rămâne acolo pentru investigații.
Ender merge acasă la Nevin s-o roage să nu mai vină la Yaman să-l dea peste cap, pentru că ei îi vor asigura casă și masă mai ales dacă va intra la facultate. Giray, care este mecanic auto la un service, se poartă frumos cu iubita lui Ayșe, dar începe să se gândească la cum să ajungă mai sus în înalta societate și la un moment dat o va cunoaște pe Beren Beylice, sora mai mică a Mirei, față de care va minți că e bogat, venind la ea cu mașini de lux lăsate în service pentru reparații.

Yaman este dus prin magazine să-și cumpere haine și încălțări. Seara, iese cu Mert, Eylul și Tugce, o altă fată din grupul lor, la un club select unde întâmplător și Asîm ia masa. Tugce începe să-l placă pe Mert, spre deosebire de Eylul care îl consideră plicticos și „maimuțoi” dar în față se poartă politicos. După puțin timp apare familia Mirei și a lui Orkun în același local. Unul dintre cei căruia Faruk îi datora bani, Umut, le strică seara pentru că vine și-i spune în față că mănâncă și bea la club pe banii lui și apoi îi cere socoteală. Iese cu bătaie, dar răul a fost făcut. Acum toată lumea din cercul lor, inclusiv familia, află că de fapt Faruk e falit și dator.”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

 pizap.com14190025024611

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s