,,Drumul lui Emir” – Episodul 4

,,Emir și Guneș sunt puși față-n față și fac cunoștință. Când rămân singuri el o întreabă ce joc joacă, iar polițista Can vede de la distanță cele întâmplate. Guneș își ia de băut, iar Aysun observă că Emir o privește insistent pe aceasta. Koray vine la masa lui Hande și a prietenelor ei și îi salută. Hande vine la Guneș și observă că ceva nu este în regulă. Cele două îi văd pe Emir și pe Can ciocnind câte-un pahar. Privirile lor se intersectează de câteva ori, Can dându-și seama ce se întâmplă.

a

Guneș scapă paharul din mână și merge la toaletă unde plânge de invidie. Kamil, omul lui Yavuz care o urmărea pe Can îl sună pe patron și-i spune că la club se află și Guneș. Hande își scapă plicul, iar Koray i-l ridică sub privirile lui Hande. Yavuz intră cu oamenii săi în club și mai-ma să izbucnească o ceartă. Noroc că intervine Guneș care este dusă acasă de fratele ei. Emir pleacă și el acasă, iar Hande și Koray stau de vorbă. Gulsum se apropie de ei și Koray îi arată că Hande s-a logodit. Saliha nu înțelege ce s-a întâmplat la club.

b

Saliha observă că Yavuz citește în ziar știrea despre Emir și noul său club. Apoi o surprinde pe Guneș făcând același lucru și-și dă seama că Emir e fostul ei iubit, însă ea nu vrea să spună mai multe. Hande vine acasă la Emir, însă Gulsum o vede intrând în bloc și dă buzna peste Koray unde se ceartă cu acesta. Emir o roagă pe Hande să nu o concedieze pe Guneș(Hande a aflat că aceasta este sora lui Yavuz). Koray vine la prietenul său și ea pleacă.

c

Hande îi spune lui Guneș că o vrea ca parteneră la birou. Apoi o convinge să-i povestească ce s-a întâmplat între ea și Emir. Gulsum vorbește cu Pinar aducându-i jigniri. Seher îl vede din nou pe Kamil, își ascunde verigheta și se dă pe lângă el. Riza îi surprinde și o ceartă. Kamil află că aceasta este căsătorită și pleacă. Seher se roagă de socrul ei s-o ierte, însă acesta o ia înainte.

d

Koray îi spune lui Emir că trebuie să schimbe paznicii, dar tocmai atunci vine polițista Can care îi spune că acceptă oferta de a lucra acolo. Hande află de la Guneș tot ce a fost între ea și Emir. Yavuz o pune pe Sanem să afle dacă a fost o coincidență prezența lui Guneș în localul lui Emir. Riza își sună fiul și-l anunță de cele întâmplate. Mehmet îi propune să vină cu toată familia în Turkmenistan (bineînțeles fără Seher).

e

Emir merge în biroul lui Guneș și o felicită pentru felul în care se joacă. Ea îi spune că s-a deșteptat și că nu are de gând să se răzbune pe el. Hande se întâlnește cu Koray la cafenea și vrea să afle mai multe de la acesta despre Emir și Guneș, însă el nu-i spune nimic și pleacă. A doua zi, în casa de la subsol se pregătesc bagajele pentru plecare. Guneș se întâlnește cu Sanem și cea din urmă încearcă s-o tragă de limbă pe fată și-i spune că a aflat tot ce i-a făcut Emir. Riza și Omer se pregătesc să plece și își iau la revedere de la Gulsum și Hatice, cea din urmă plângând. Emir îi vede de la fereastră și coboară pentru a-și îmbrățișa socrul.

f

Sanem îi spune lui Guneș că nu îi va spune lui Yavuz adevărul, decât dacă fata nu-i va ascunde nimic. Guneș este nevoită să accepte apoi se întoarce la muncă. Sanem îl sună pe Yavuz și-i spune că sora lui nu-l cunoaște pe Emir și că aceasta are nevoie de un iubit. Yavuz vine la masă cu un prieten vechi, Engin, venit din străinătate care acum va lucra cu el. Guneș nu-l suportă pe musafir, care pare să-i facă curte, și se retrage în camera ei. În ziua următoare, Engin o așteaptă ca să meargă împreună în port ca să vadă vapoarele firmei. Ea afirmă că și-ar dori să se îmbarce pe un vapor și să călătorească luni de zile, iar el deduce că ea vrea să fugă de ceva anume, însă ea neagă acest lucru.

g

Emir merge la Hande la birou și aceasta îi spune că singurul defect al lui Guneș este că îl are frate pe Yavuz Sancaktar. Gulsum îi spune mamei sale că va vorbi cu Koray să le închirieze un apartament în apropiere,deoarece în locuința portarului va locui altă familie. Cansu își face bagajele pentru a merge cu Haldun într-o călătorie, care fără să știe ea este organizată de Sanem și are ca scop căsătoria celor doi. Pinar vorbește cu o prietenă și-i spune că și-ar dori să plece, deoarece este îndrăgostită de Koray văzând că Gulsum și Hande fac deja parte din viața lui, însă nu are curajul să demisioneze. Hande o întreabă pe Lara dacă există ceva între Koray și dădaca lui Kaan, însă cea din urmă nu știe nimic și își dă seama că încă mai există sentimente între Hande și Koray.

h

Yavuz și-ar dori ca sora ei și Engin să formeze un cuplu pe care să-l poată dirija. Can își ia în serios meseria de bodyguard și Emir o felicită că este eficientă. Yavuz află că aceasta lucrează la clubul lui Emir. Emir se gândește la ce a vorbit cu Guneș, cu Hande. Hande se întâlnește pe scara blocului cu Koray,Pinar și Kaan. Aceasta afirmă că ei par o mică familie fericită, bună de pus în ramă.

i

În dimineața următoare, Emir vine la biroul lui Hande și vede florile care sunt aduse pentru Guneș. După ce citește biletul aceasta își dă seama că Engin este curios să-i vadă locul de muncă. Emir își uită telefonul, iar Hande i-l dă lui Guneș deoarece ea pleacă. El se întoarce după telefon și îl vede în mână ei și încep să se înțepe reciproc. Engin tocmai venit acolo aude ce discută. Cei doi se apropie unul de altul, mai-mai să se sărute.”

4 bolum sonu

Sper să vă placă 🙂

Episodul subtitrat îl găsiți aici: https://www.youtube.com/watch?v=0kTWlO_1hgs&list=PLW8TLqfZ14nX0GkGDiIGDEqzlHUlWbMjT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s