,,Trădarea” – Episodul 54 (marți, 30.12.2014)

,,La ședința CA Cemile își ține promisiunea făcută anterior și își dă demisia. Nici unui membru al consiliului pare să nu-i convină situația, cu excepția lui Kenan. Acestuia, înainte de închiderea ședinței, i se aduce o scrisoare care dezechilibrează totul. Kenan se înfurie și se răzbună pe cine îi iese în cale, pe servitoarea propriei case și pe Selma, pe angajații lui. La următoarea ședință, spre surprinderea tuturor, îl propune pe Ali drept manager general.

Berrin îl îngrijește pe Ahmet care este bolnav. Cât rămâne cu el în cameră, îi mărturisește că-l iubește și că s-a măritat cu Hakan în schimbul libertății lui. Atunci Ahmet sare din pat și se repede la mașină, blocând portierele ca să nu poată intra și Berrin. Ajunge la fabrică unde-l ia la bătaie pe Hakan, în stradă. Ali și Cemile vin să aplaneze conflictul, dar cei doi sunt prea aprinși ca să se potolească. Apare și Berrin cu un taxi, iar cearta se încinge și mai rău. Totul se termină când Ahmet cade în brațele lui Ali din cauza slăbiciunii provocate de boală.

Nuntașii i-au sechestrat pe Necati și formația lui în cazino. Mete a dus-o pe Nihal undeva în siguranță și pleacă la cazino deși ea îl roagă să n-o lase singură. Acolo este și el imobilizat, dar imediat apar Soner și oamenii lui. Toată lumea scoate pistoalele, unii la ceilalți, apoi se iscă o bătaie generală. Pe fondul tuturor acestor evenimente, Murat se simte din ce în ce mai rău iar medicul îi administrează sedative puternice. Kenan merge la Ekber să restabilească detaliile planului inițial de distrugere a holdingului Karcî. Din nou va avea nevoie de Carolin, cu care se va întâlni la restaurant.

Soner și Aylin decid să se căsătorească rapid. El cumpără o casă foarte frumos mobilată și decorată, sunt fericiți împreună și apoi merg să aleagă rochia de mireasă. Invitații apar, Aylin râde, iar Soner, încă acasă, e emoționat dar foarte bucuros. Sună telefonul și Murat îl invită să se mai vadă odată înainte de nuntă. Suleyman anunță mireasa și pe Cemile că Soner va mai întârzia un pic. Murat vorbește cu Soner o vreme, apoi rapid, scoate un pistol și se împușcă în tâmplă. Aylin și familia ei sunt preocupați că Soner pare că nu mai vine. La un moment dat acesta apare, parchează mașina în fața restaurantului, dar stă lângă mașină privind în gol și amintindu-și ultimele cuvinte ale lui Murat. Suleyman încearcă să-l facă să-și revină și îl ia de braț să-l ducă în restaurant. Ceremonia începe, dar el vede totul ca prin ceață și cu încetinitorul. Iar când ar trebui să spună da, refuză căsătoria …. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s