,,Trădarea” – Episodul 55 (luni, 5.01.2015)

,,Soner se ridică de la masa pentru oficierea căsătoriei și iese, ca teleghidat, sub privirile uluite ale oaspeților. Singurele care se bucură sunt Mesude și Neriman. Aylin leșină iar Ali iese după Soner și îl bate fără ca acesta să schițeze vreun gest că ar fi conștient de ceea ce se întâmplă.

Abia după ce Aylin este urcată în dubița lui Mete, Soner reușește să revină la realitate și începe să plângă. Nu-i spune nimic nici lui Suleyman, ci ajunge la Murat și îl dezvelește de pe patul în care era pus. Suleyman se îngrozește când vede ce s-a întâmplat, iar Soner îi trasează sarcina ca acesta să țină secretă moartea lui Murat, în special față de Aylin.

În acest timp Aylin este în pat, pe medicamente, și are coșmaruri cu Murat care vine s-o asfixieze cu rochia de mireasă. Când își revine din letargie, Aylin iese din casă, ia duba lui Mete și pleacă de una singură nu se știe unde. Cemile o caută la Soner, apoi el și cu Suleyman o găsesc la casa cumpărată de Soner unde aveau să locuiască după cununie stând pe pat dar într-o stare psihică vecină cu nebunia.

Kenan împarte acțiunile firmei Karcî unor mici investitori, continuând să se răzbune pe Cemile, pe care o consideră un fel de uzurpatoare în funcția deținută. Omul său de încredere îi aduce niște acte de care el se bucură, apoi se enervează pe acesta și îl ia la palme. Berrin îl îngrijește pe Ahmet care se simte iarăși rău. Hakan află și merge la Ali acasă după un sfat și ajutor. Hakan, Cemile și Ali vin acasă la Ahmet să o scoată pe Berrin de acolo dar ea refuză să vină cu ei.”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14200537333961

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s