,,Trădarea” – Episodul 56 (marți, 6.01.2015)

,,Ali și Cemile pleacă acasă, iar Berrin vine și ea în urma lor, plângând, de teamă să nu se răzbune Hakan pe ea. Mai târziu va dori s-o vadă pe Zehra dar nu va reuși. Colega ei merge la Ahmet acasă și îi spune că Berrin a fugit de la Hakan, la mama ei. Inspectorii veniți la fabrică găsesc o serie de nereguli despre care Cemile nu are habar. Soner îi cere servitoarei Nazlî să ia din salon toate fotografiile cu Aylin.

Nuri bey (membru în consiliul director al fabricii), care se află în spital este asfixiat cu perna de unul dintre medici iar vestea o șochează pe Cemile și o pune serios pe gânduri. Kenan se preface afectat și el. Mete încearcă să împiedice nunta lui Nihal dar aceasta îi spune să lase lucrurile așa cum sunt, apoi se îndreaptă către biroul ofițerului stării civile unde semnează actul de căsătorie și se lasă sărutată, plină de scârbă, de soțul ei mult mai vârstnic. Când iese afară din clădire îi face semn cu mâna lui Mete, care aștepta mai încolo, apoi înainte de a intra în mașină încearcă să traverseze în fugă strada, dar nimerește exact într-o mașină care venea din sens opus.

Kenan o caută pe Carolin să stea de vorbă iar aceasta va încerca să-l seducă. Acasă, Selma vede vechea păpușă pe care o ținea în brațe în amintirea copilului ei mort, și o pune alături de pozele de la nunta ei cu Hikmet, totul stârnindu-i amintiri și readucând-o în starea de dinainte de a-l cunoaște pe Kenan. Soner începe să bea, provoacă scandal în bar, apoi merge pe malul Bosforului să-și strige durerea. Aylin încă nu-și revine iar Ali cu Cemile o aduc la spital pentru investigații. Ea rămâne într-un cabinet și până merg părinții ei să ia niște rezultate, Aylin pleacă din spital cu un taxi acasă la Soner. Acolo merge direct la biroul lui unde știe că este un pistol. Nazlî o vede și aleargă să-l anunțe pe Suleyman. Între timp Aylin ajunge în camera unde Soner doarme și încuie ușa. Soner o îndeamnă să tragă … se aude împușcătura și Cemile cu Ali, care ajunseseră acolo, strigă disperați … ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Tradarea episodul 56, rezumat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s