,,Drumul lui Emir” – Episodul 5

,,Emir și Guneș sunt mai-mai să se sărute, însă el pleacă, apoi apare Engin ceea ce o surprinde neplăcut pe ea. Engin a auzit toată discuția lor, iar ea îl întreabă cu ce drept se află acolo. El îi spune că ea are legături cu dușmanul fratelui său, apoi o amenință discret să-i dea o șansă, altfel îi va spune lui Yavuz ce a auzit. Hande se întoarce la birou, iar Guneș îl expediază pe musafir după ce îl roagă să nu-i spună nimic lui Yavuz. Emir merge la club și este destul de nervos, supărându-l pe Koray. Mai târziu cei doi stau de vorbă.

1

Seara, Guneș vine acasă și intră în biroul fratelui ei care stătea de vorbă cu Engin(acesta nu a spus nimic încă). Ea îi zice musafirului că vrea să vorbească cu el înainte să plece. Guneș acceptă târgul propus de Engin care vrea să-i cucerească inima. Emir este la club și se gândește numai la Guneș. Koray observă că ceva este în neînregulă cu amicul său, însă acesta nu vrea să-i spună adevărul.

10294504_598836116882596_2835949612717090410_n

A doua zi dimineață, Engin vine la reședința Sancaktar și cu acordul lui Yavuz o conduce la serviciu pe Guneș, care acceptă. În fața biroului, cei doi stau de vorbă, în timp ce sunt văzuți de Hande și de Emir care trecea cu mașina prin zonă. Guneș este luată la întrebări de Hande care crede că ar fi ceva între ea și Engin.

3

Engin merge la birou la Yavuz și îi cere în mod indirect voie ca să-i facă curte lui Guneș, iar mafiotul oarecum acceptă. Koray încearcă să discute cu Pinar, însă pomenește de Hande și singur recunoaște că nu știe să poarte o conversație. Hande și Guneș merg la buticul Larei unde se gândesc să organizeze o petrecere în pijamale, iar Hande o roagă pe Lara s-o invite și pe Pinar. Koray merge la sala de fitness unde se întâlnește cu Emir care îl sfătuiește să-i dea o șansă relației cu Pinar.

4

Acasă la Lara are loc petrecerea în pijamale la care participă desigur și sora ei, Zeynep. Hande le ia pe toate la întrebări în legătură cu viața amoroasă. Guneș primește un mesaj de la Engin, apoi este rugată de Hande să le povestească despre Emir. Apoi domnișoara Sancaktar află că Emir locuiește la etajul superior. Yavuz merge în clubul lui Emir, unde este lăsat să intre cu acordul acestuia. Can vrea să-l dea afară pe mafiot, însă patronul îi urează bun venit clientului aducând în discuție că Guneș este binevenită să se mai distreze acolo. Yavuz se enervează și merge acasă, însă Saliha îl liniștește spunându-i că a vorbit cu Guneș.

5

Guneș se schimbă ca să plece acasă, iar Hande îi atrage atenția lui Pinar deoarece aceasta este îmbrăcată în roșu. Pinar nu se lasă mai prejos și-i zice că a aflat de la Koray că nu trebuie să pună temei pe vorbele ei, în spatele cărora se află întotdeauna un scop. Guneș iese din lift și dă nas în nas cu Emir. Din una-n alta el îi spune să renunțe în a se preface că este o prințesă inocentă pomenind de noul ei iubit. El intră în lift lovind cu pumnul în ușa acestuia, iar Guneș se rezeamă de peretele de pe holul de la intrare și începe să plângă. Emir se uită pe fereastră oarecum nostalgic.

6

La micul-dejun, Yavuz se gândește numai la vorbele lui Emir și-și varsă ceaiul pe mână. El pleacă și-l pune pe Kamil să afle mai multe despre Hande Gezgin, iar Saliha o ceartă pe Guneș deoarece vine seara târziu și-și îngrijorează fratele. Hande îi povestește lui Emir despre discuția ei cu Pinar, iar el îi spune că Pinar a vorbit pe limba lui ei(a lui Hande) și că Koray nu are nicio vină. Ea încheie subiectul. Hande o compătimește pe Guneș, însă Emir îi spune că dacă s-a lăsat păcălită de Guneș, atunci el o felicită.

7

Zeynep își alege mai multe rochii de la butic, însă Lara nu i le dă deoarece o consideră prea mică ca să le poată purta. Zeynep este îndrăgostită de un băiat, Can(cred că este vorbă despre fratele lui Emir), iar sora ei se bucură când aude că datorită lui ea se duce cu drag la școală. Însă situația nu stă așa deoarece cei doi chiulesc de la ore. Kamil îi mărturisește lui Yavuz că Hande este o veche prietenă de-a lui Emir.

8

Yavuz vine la Guneș la muncă și-i cere să renunțe la serviciu, însă aceasta refuză. Apare și Hande, iar până la urmă mafiotul pleacă cu coada între picioare. Acesta vrea să afle totul despre Hande. Pinar îi spune lui Koray că petrecerea a fost foarte frumoasă. El află că a participat și Hande și-i spune să-l anunțe dacă aceasta o va necăji. Pinar îi zice că se poate descurca și singură cu Hande.

9

Gulsum și Hatice fac curățenie în noua lor casă. Gulsum speră că se va putea întoarce în casa lui Koray și că vor fi din nou împreună. Mama ei îi spune că pare irealizabil și că ar trebui să lase trecutul în urmă. Lara vorbește la telefon cu Cansu care îi spune plângând că iubitul ei, Haldun s-a dovedit a fi un impostor, ce a fost depistat de mătușa ei la care au mers împreună în Canada. Sanem vorbește cu el și-l amenință deoarece s-a lăsat demascat cerându-i să dispară la căpătul lumii. Yavuz vine la ea și-i spune că Emir o cunoaște pe sora sa.

10

Guneș îi spune lui Hande că fratele ei nu este așa de rău cum este văzut de ceilalți și că Emir este la fel de imperfect ca Yavuz. Sanem află de Hande și nu înțelege cum de Guneș este prietena ei. Aceasta încearcă să-l liniștească pe Yavuz. El regretă că și-a chemat sora în Istanbul, însă este prea târziu. Sanem îi zice că Hande este mai vicleană și decât diavolul în persoană și că Emir se distrează pe seama îngrijorării mafiotului pentru sora sa, sfătuindu-l să își înfrunte temerile.

11

Seara, Yavuz,Sanem, Guneș și Engin merg la clubul lui Emir. Totul a fost oganizat de Sanem care îi recomandă fetei să-l facă gelos pe Emir. Acesta le urează bun venit și îi spune unui ospătar să-i servească cu cea mai scumpă șampanie. Koray vrea să vorbească să Pinar, însă ea îi zice că ei doi nu reprezintă nimic. Discuția se încheie rapid.

12

Guneș se duce la toaletă, iar Sanem  merge după ea fiind trimisă de Yavuz. Fata îi spune că nu mai suportă să stea acolo și-i cere lui Sanem să-l convingă pe Yavuz să plece mai repede. Emir și Guneș stau de vorbă, iar el îi arată cerceii pe care ea i-a uitat pe yacht când au petrecut acea noapte împreună. Engin apare de după colț și-i surprinde stând de vorbă.

10929147_598070853625789_2125407030676837246_n

Engin și Emir fac cunoștință, iar Guneș pleacă. Engin îl sfătuiește pe Sarrafoglu să aibă grijă. În timpul nopții, Guneș visează că stă la masă cu fratele ei, iar deodată apare Emir care pune pe masă cerceii ei, dându-i de înțeles lui Yavuz că a petrecut o noapte cu ea. Dimineața, Pinar îl scoate în parc pe Kaan și discută cu o prietenă despre sentimentele ei față de Koray și despre dificultățile provocate de Gulsum și Hande. Gulsum aude tot, apoi intervine în discuție spunând că nu-l ia încă pe Kaan la ea.

211120121500425051402_2

Koray îi spune lui Emir că nu înțelege de ce nu a lăsat-o pe Hande s-o concedieze pe Guneș. Emir crede că prezența lui Engin face parte din jocul ei. Lui Koray i se pare că prietenul său este gelos pe asociatul lui Yavuz, însă Emir neagă. Domnișoara Sancaktar nu îi răspunde lui Engin și imediat se trezește la birou cu acesta. Hande îi aude vorbind despre șantajul la care este supusă Guneș de către Engin. Hande intră, el pleacă, iar Guneș se întoarce la muncă.

15

Gulsum merge la doctor, iar aceasta îi prescrie niște medicamente pe bază de narcotice. Pacienta află că dacă o persoană sănătoasă le administrează va avea efecte adverse grave. Hande merge la Emir și-i povestește ce a auzit. El este de părere că Guneș este foarte încăpățânată și este indiferent când aude ce i se spune.

16

În ziua următoare, Guneș și Hande merg la echitație. Bruneta îi spune că a primit calul cadou și de aceea este foarte special(e de la Koray). Yavuz îi mărturisește lui Engin că își face griji pentru sora sa. Engin primește acordul de a se apropia și mai mult de Guneș, ba chiar să poată forma un cuplu. Emir apare în fața calului lui Guneș și-l mângâie. Ea este foarte iritată să-l vadă acolo, iar când se dă jos de pe cal este cât pe ce să cadă iar Emir o ajută. Cei doi poartă o discuție, iar el o întreabă de ce este împreună cu Engin. Ea nu-i dă un răspuns imediat, ci îl duce cu vorba, apoi îi spune că așa a dorit ea.

17

Seara, Pinar vine acasă la Gulsum ca să-l ia pe Kaan. Gulsum este foarte ospitalieră și o servește cu un pahar de suc în care pune niște pastile de la medic. Hande se pregătește să plece de la birou când se trezește cu Yavuz. La început el are o atitudine de domn, însă când ea îi cere să plece, el o amenință discret că îi va strica viitorul în afaceri, mai ales că acțiunile familiei ei au fost vândute și că banii nu o să ajungă la nesfârșit atâta timp cât mama ei îi cheltuie prin baruri și pe relațiile ei amoroase. Hande rămâne fermă și-i spune că decât să se milogească în fața lui preferă să moară de foame. Yavuz pleacă și-i spune lui Kamil că Hande are toate calitățile pe care el le-ar putea admira la o femeie: curaj, perspicacitate etc.

18

Emir reușește să se strecoare în casa familiei Sancaktar cu ajutorul unui domn necunoscut(probabil un dușman de-al lui Yavuz) care-i spune ce să facă. El intră în camera lui Guneș și-i întinde cerceii. Ea care stătea și se pieptăna în fața oglinzii rămâne mască.”

19

Sper să vă placă 🙂

Episodul poate fi urmărit aici(este structurat în mai multe părți): https://www.youtube.com/playlist?list=PLW8TLqfZ14nXt8o5nlQi35soomlg1Cc4-

2 comentarii

    • Ultimul episod din Drumul lui Emir este episodul 8 și se găseste pe youtube.. Ep 6,7,8 nu sunt traduse încă.. Eu nu mă ocup cu traducerea serialelor.. Eu le urmăresc și fac rezumate 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s