,,Percy Jackson și Olimpienii(#4).Bătalia din labirint” de Rick Riordan

,,Ameninţarea maleficului stăpân al timpului, titanul Cronos, este din ce în ce mai aproape. Percy Jackson, curajosul semizeu, se vede nevoit să pornească într-o nouă misiune periculoasă pentru a salva atât lumea muritorilor, cât şi pe cea a zeilor. Când în joc este soarta Olimpului şi a taberei semizeilor, soluţia rămasă este una dintre cele mai înfricoşătoare: traversarea Lumii Subpământene, în căutarea lui Dedal, geniul legendar al Antichităţii, singurul care îi poate ajuta pe Percy şi pe prietenii lui să oprească înaintarea armatei monştrilor prin Labirintul său.
Amuzantă şi antrenantă, Bătălia din Labirint vă va ţine cu sufletul la gură, urmărind confruntările lui Percy, Annabeth şi Grover cu empuse, telechini şi tot soiul de creaturi apărute din bezna împărăţiei lui Hades.”

Dragi cititori, pot să vă spun că am așteptat acest volum cu mare nerăbdare(cam 8 luni).. În sfârșit am reușit să-l citesc și mi-a plăcut la fel de mult ca și primele 3..Eu zic că descrierea realizată de cei de la editura Arthur spune destule.. Aș putea să vă detaliez mai mult, însă sunt de părere că este mai bine să descoperiți singur aventurile prin care trece Percy alături de prietenii săi.. Să sperăm că ultimul volum va apărea cât mai repede și că nu vom fi nevoiți să-l mai așteptăm prea mult timp.. Pentru cei care nu au citit niciun volum până acum îi sfătuiesc să le citească de la primul(am înțeles că volumele au apărut și prin biblioteci) pentru că sunt SUPER!, însă ar putea să-l citească direct pe acesta,deși va fi dificil să înțeleagă anumite evenimente întrucât se mai fac referire la aventurile dinainte.

Cartea poate fi achiziționată prin intermediul cluburilor de lectură(când se află în backlist) sau de la librăriile Arthur(și online), Humanitas etc.

Un fragment din carte: http://www.editura-arthur.ro/carte-open/percy-jackson-si-olimpienii-4-batalia-din-labirint

LECTURĂ PLĂCUTĂ 🙂

Percy Jackson şi Olimpienii (#4). Bătălia din Labirint

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s