,,Legea pământului” – un nou serial turcesc la Euforia TV

,,Oare va învinge dragostea sau iubirea pentru pământ?

   O dușmănie de moarte, care a alimentat cele două familii din Mardin, Bozbey și Pehlivan, a apus în urmă cu 20 de ani. În timp ce familia Pehlivan și-a pierdut fiul cel mare, familia Bozbey și-a exilat fiul cel mare, Ömer, din Mardin, ca o condiție a păcii dintre cele două familii.

Din pricina exilului, tânărul Ömer a trăit departe de familie și și-a creat propria viață, devenind un om de afaceri de succes. În Mardin, mama sa Kureyşa, care este Agă după moartea soțului său, așteaptă împreună cu Halil, fratele lui Ömer, să vină ziua în care fratele său mai mare va deveni Agă.

O altă persoană care așteaptă să devină Agă este Kadir, singurul fiu al familiei Pehlivan. În timp ce tatăl său se află pe patul de moarte, cu ajutorul mamei sale, Fidan, Kadir devine Agă. Prima lui sarcină este să rupă pacea și să își răzbune fratele.

În timp ce Halil și Kadir încep să se urmărească prin Mardin, în încercarea de a se ucide reciproc, Ömer, aflat în Istanbul, este implicat în lupta sângeroasă, fără să știe exact ce se întâmplă. Acolo, Ömer este cu dragostea vieții sale, Leyla și este pe cale să plătească un preț. Aceasta nu cunoaște trecutul iubitului său și este la începutul unor zile crunte.”

Serialul va fi difuzat din 6 aprilie, în fiecare seară de la ora 20:00!

P.S.: Descrierea serialului este preluată de pe site-ul Euforia( http://www.euforia.tv/legea-pamantului/legea-pamantului-noul-serial-turcesc-difuzat-de-euforia-tv-incepand-cu-6-aprilie-id36243.html )

În serial joacă și actorul Tolga Gulec, Ahmet din Trădarea 🙂 Serialul are doar 16 episoade din câte am înțeles și voi încerca să fac rezumatele în avans!

DISTRIBUȚIE :

İpek Karapınar~Leyla

Serhan Yavaş~Ömer

Tolga Güleç~Halil

Erkam Aydar~Kadir

Meltem Miraloğlu~Dicle

Emel Göksu~Kureyşa

Özge Korkmaz~Zilan

Fatma Öney~Fidan

Sertan Erkaçan~Emin Ali

Aybike Turan~Selin

Kadir Turan~Celil

Pervin Ünalp~Fazıla

Dine Altınok~Binnaz

Numele orginal este Adini Kalbime Yazdim (Notez numele tău în inima mea) însă acesta a fost adaptat de postul TV român 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s