,,Maral” – 3 Bolum (Episodul 3)

,,Episodul începe cu Asli și cu Ayten, bunica lui Maral, care pregătesc micul-dejun pentru aceasta. Asli speră că într-o zi iubitul ei îi va aduce micul-dejun la pat. Cele două intră în camera lui Maral cu tava și spre surprinderea lor patul este făcut. Ies pe hol și tocmai atunci Maral intră pe ușă, după ce a ieșit să ia puțin aer. Dna Ayten vrea să se laude prietenelor pe Twitter că nepoata ei este managera magazinului Luna, însă Maral le spune că ea nu este fericită, întrucât mulți angajați au fost concediați.

1

Halis, Deniz și Oytun(Orktun?) văd un filmuleț de la Arya în care aceasta le zice că va face o călătorie și că Maral îi va ține locul pentru cel puțin 6 luni, însă în tot acest timp se va ocupa să găsească noutăți în modă pentru ,,Luna”. Deniz este extrem de nervoasă și-i spune lui Halis că părerea ei nu contează niciodată, în ochii angajaților este văzută doar ca soția patronului și nimic mai mult.

2

Sarp este trezit de Tahsin și de mama sa și intră în criză de timp, deoarece întârzie la muncă. Maral se plimbă pe faleză și privește doi iubiți, apoi în spatele ei apare Sarp. Acesta îi spune că o iubește și ea își declară sentimentele. Ea se trezește din acest vis, fiind strigată de vânzătorul de simit care aștepta să-i dea covrigul și să primească banii. Deniz și Halis ajung la magazin, iar mai târziu ajunge și Maral care este ironizată de niște colegi pentru funcția pe care o are.

3

Sarp ajunge la muncă, unde Maral îi dăruiește o ciocolată care este preferata lui. Ea îl anunță că va conduce magazinul pentru cel puțin 6 luni ceea ce-l uimește neplăcut, iar apoi se întoarce la treabă. La o ședință Halis le spune oamenilor din subordinea sa că are 2 holdinguri înafara de ,,Luna” și că acest magazin este un cadou de la el pentru fiica sa. Pentru moment Maral va rămâne la conducerea magazinului, lucru care nu-i convine lui Deniz.

4

O creatoare de modă foarte pretențioasă,Canan, vine la ,,Luna”, la rugămintea lui Halis și vrea să o testeze pe Maral cerându-i părerea despre niște creații, în fața unor tineri designeri. Nimic din ce spune și face Maral nu este pe placul creatoarei de modă. Adaugă un accesoriu pe o rochie, care pare s-o mulțumească pe dna Canan. Tinerii pleacă, iar ele sunt lăsate singure.

5

Sarp îl anunță pe Tahsin că Maral îi va ține locul Aryei cel puțin 6 luni. Cei doi se plimbă pe faleză tot vorbind despre acest subiect.Sarp este sunat de mama sa care își cere scuze că l-a lăsat să doarmă mai mult decât trebuia, iar el nu înțelege ce a apucat-o pe mama sa. Dna Nilufer îi spune că tocmai a ieșit dintr-o operație și că pacientul este de vârsta lui și în urma unui accident se află într-o stare gravă. Ea se oprește din plâns și se încurajează reciproc.

6

Dna Canan îi spune lui Maral că hainele ei din Bazar nu sunt potrivite pentru un manager și-i dă 30 de minute să-și schimbe look-ul. Sarp îi oferă o prăjitură ca să-și revină din stres. Maral își dă seama că Sarp nu este încântat că ea este manager. Deniz îl anunță pe Benan că Arya va lipsi cel puțin 6 luni ceea ce-l uimește neplăcut. Maral nu știe ce haine să-și aleagă, nici cum să se machieze însă colegii ei care se ocupă cu așa ceva o evită și refuză s-o ajute.

7

Asli apare în momentul potrivit și împreună caută ceva potrivit de îmbrăcat din magazin. Maral se machiază singură și se aranjează, apoi merge la Sarp să-i ceară părerea imediat după ce Tahsin pleacă, întrucât nu reușește să-l convingă pe Sarp să renunțe la ideea de a-i face rău lui Halis, întrucât este tatăl lui. Dna Canan ceartă tinerii designeri fiind foarte pretențioasă. Maral apare în fața ei, însă nu-i spune decât că merge costumația și o pune să facă modificări în vitrina magazinului realizată de Deniz, lucru ce o suprinde neplăcut. Oytun se oferă s-o ajute ca s-o ducă la un magazin.

8

Un domn misterios stă la cafeneaua magazinului. Sarp îi ia comandă și când vine să i-o aducă observă că acesta a plecat lăsând un bilet în care îi spune că știe ce ascunde. Tahsin se sperie când vede scrisoarea și nu-și dau seama cum de domnul respectiv a aflat că ei au pus la cale jaful.

9

Maral îl sună pe Benan și acesta îi dă acordul ca să se poată uita pe niște rapoarte din depozit. Designerul este foarte supărat gândindu-se că va fi tată. Deniz îl pune pe Benan s-o sune înapoi pe Maral și să-i spună să-și facă propria colecție. Oytun îi zice lui Maral că Deniz a făcut concedieri la magazin, iar ea este hotărâtă să-i arate cine este cu adevărat Maral.

10

Sarp îi vede pe Oytun și Maral intrând în magazin și stă de vorbă cu ea. Maral se întâlnește cu Deniz și discută despre vitrina magazinului. Deniz este de părere că nimeni nu poate face o treabă mai bună decât ea. Maral strânge de pe jos niște schițe făcute de Alara,dar care au fost aruncate de Deniz. Sarp și Tahsin o ajută să aranjeze vitrina.Ea și Sarp rămân singuri și sunt mai-mai să se sărute, însă Canan îi întrerupe și le atrage atenția să lucreze.

11

Vitrina este gata, însă Alara se înfurie când își vede pozele întrucât nimeni nu i-a cerut voie. Deodată intră în magazin un fotograf chemat de Deniz. Acesta începe să fotografieze și se adună multă lume să vadă vitrina. Canan este foarte mulțumită, Maral se bucură, iar Deniz este surprinsă neplăcut.

12

După puțin timp, Alara vine la Sarp și-i face poze ceea ce-l enervează. El este sunat de domnul misterior care îi spune că vrea să-i facă rău magazinului Luna, dar și lui Halis. Sarp trebuie să se gândească dacă i se aliază lui sau nu, mai ales că dl are dovezi legate de jaf. Ciocolatierul iese afară din magazin unde o găsește pe Maral. Cei doi stau de vorbă.

11016835_849744361765560_4672631828297607401_n

A doua zi, Canan îi dă ultima probă lui Maral, aceea de a alege ceva în legătură cu angajații(nu am înțeles exact ce). Ea preferă să demisioneze, decât să-și facă colegii să sufere și mai mult. Maral se duce la Sarp și-i spune ce a făcut și-i dă dreptate că marile vise se construiesc cu mari sacrificii. Ea preferă să fie alături de cei dragi, decât să aibă o funcție.

14

Seara, Maral le spune tuturor colegilor că a renunțat la tot, întrucât nu vrea să strice relațiile cu ei, care sunt ca o familie pentru ea. Maral merge în birou la Halis și-i spune că a decis să demisioneze. El îi zice că are vești bune, întrucât a trecut testul lui Canan și că prietenii ei concediați vor fi primiți înapoi. Maral sună o fostă colegă și-i dă vestea cea bună.

15

Oytun vine la bucătărie să vorbească cu Muhsin, însă acesta nu este și face cunoștință cu Sarp. Cei doi discută și din una-n alta Oytun  își laudă tatăl, prilej ca Sarp să se întristeze.Halis este în mașină și este oprit de Deniz care cu lacrimi în ochi îi aduce reproșuri. Sarp se urcă pe motocicletă, iar Maral vine să-i înapoieze jacheta. El o felicită ironic pentru funcție și-i spune să păstreze jacheta pentru că este frig afară. El pleacă și pleacă și este sunat de dl misterios căruia îi spune că vor fi aliați. Dl îi dă vestea unei femei care zâmbește mulțumită…”

1617

Sper să vă placă 🙂

Episodul poate fi urmărit subtitrat în engleză aici(pe părți): https://www.facebook.com/HazalKayaEnglishSpeakers/videos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s