,,Maral” – 4 Bolum(Episodul 4)

Rezumatul tradus de pe internet:

,,Faptul că Maral va fi manager pentru cel puțin 6 luni va avea un mare impact asupra cuplului Halis-Deniz. În timp ce Halis încearcă să-și salveze mariajul, Maral are de făcut o nouă treabă, mai exact să realizeze primul ei catalog de modă. Dar aici apare un nou obstacol, Alara cu capriciile ei insuportabile. La început Maral o consideră pe Alara neimportantă, dar după va regreta. Pe de altă parte, Sarp va cădea în radarul lui Halis în timp ce muncește pentru scopul său și va fi față-n față cu riscul de a fi concediat. În timp ce doi îndrăgostiți Maral și Sarp încearcă să depășească împreună obstacolele, un nou curent este determinat să-i separe în două drumurile diferite.”

Varianta detaliată realizată de mine:

,,Sarp este dus de domnul misterios în biroul șefei sale, Inci Peker. Ea se prezintă ca fiind patroana lanțului de magazine Peker și spune că dorește să-i facă rău lui Halis, iar pentru asta are nevoie de Sarp, care are și el același obiectiv. El nu înțelege cum ea ar avea încredere în el. Ea îi arată niște poze, ziare cu magazinul Luna, cu Halis și Oytun, ea menționând că a incendiat magazinul cu un an în urmă. După câteva vorbe rostite de Inci, cei doi dau mână și devin aliați.

1

Maral și Asli o conduc pe bunica Ayten la stația de autocar, aceasta urmând să se întoarcă acasă. Pe stradă cele două vorbesc despre Sarp și despre faptul că acesta este supărat că Maral a rămas manager. La sfatul prietenei sale, Maral pregătește o prăjitură pentru Sarp. Inci îi spune lui Sarp că trebuie să devină cât mai apropiat lui Halis, astfel încât acesta să aibă încredere în el. Fiind deschis un subiect sensibl pentru el se hotărăște să plece, însă este oprit de Inci. El își amintește când a auzit discuția mamei sale cu Halis la telefon. Nilufer insista ca Halis să vină la serbarea fiului lui, însă acesta a refuzat.

2

Halis ajunge acasă, unde Deniz își face bagajele. El îi spune că nu este potrivită pentru această muncă, că nu are viziune, lucru care o deranjează, întrucât are studii și experiență în domeniul modei. Ea își urcă bagajele în taxi, iar el îi spune că ei i se potrivește mai mult să fie director de marketing și comunicații și-i întinde cheile de la noul ei birou. Ea este uimită și-l strânge în brațe fericită.

3

A doua zi, Sarp vine la muncă și Asli îl duce într-un loc departe de ochii lumii. Maral îi arată prăjitura pe care a făcut-o pentru el. Sarp se comportă foarte rece, apoi pleacă, lucru care o necăjește pe Maral. El merge în biroul lui Tahsin și-i spune de alianța cu Inci. Acesta nu este deloc încântat. Deniz vine la magazin și-i dă vestea cea mare lui Maral care este neplăcut suprinsă. Noua directoare se instalează în noul birou. Canan își face apariția, felicitând-o și spunându-i că trebuie să fie foarte responsabilă. Deniz este așteptată la niște sedințe care au loc fie dimineața la 7, fie seara târziu, lucru care nu-i prea convine, însă trebuie să se conformeze.

4

Are loc o ședință la care participă Maral, Deniz,Canan și Benan. Canan o pune responsabilă pe Maral să organizeze ședința foto de a doua zi, care la insistențele lui Deniz va avea loc la ,,Șapte Turnuri”(în aer liber). Maral își face griji în privința modelului Alara care este extrem de pretențioasă, însă Canan o încurajează. Sarp se duce cu o prăjitură în birou la Halis și ascultă conversația la telefon a acestuia. Patronul are nevoie urgent de un șofer care să-l ducă la fabrică, iar Sarp se oferă să-l ajute, știind să conducă foarte bine. Halis acceptă. Sarp dă nas în nas cu Maral care este rece cu el.

5

Alara merge în birou  la Deniz, unde află de locul în care va avea loc ședința foto. Modelul nu este deloc mulțumită, însă directoarea îi spune că asta a fost decizia lui Maral. La sfatul lui Deniz, Alara merge la Maral și-i dă o listă, iar dacă nu va avea tot ce a cerut(paznici, rulotă, chiftele) nu va veni la ședința foto. Când Maral pleacă din birou pentru a se duce la o întâlnire cu cei care vor asigura tot ce este necesar pentru ședința foto, se găsește cu Halis, care se oferă să meargă cu ea, înainte să se ducă la fabrică.

6

Maral este uimită când vede că șoferul mașinii este Sarp. Acesta îi duce într-un cartier plin de copii care se joacă. Halis și Maral merg puțin mai departe, unde discută cu organizatorii shooting-ului, patronul felicitând-o pe Maral pentru priceperea de care dă dovadă. Sarp stând lângă mașină aude când doi golani vorbesc despre Maral care îi apreciază frumusețea. El intervine în discuție și izbucnește o bătaie. Sarp îi bate pe cei doi, dar și pe alții care le sar în ajutor. Maral și Halis observă ce se întâmplă și aleargă spre Sarp care este ținut de niște oameni.

7

Halis îi aduce reproșuri pentru că se bate în mijlocul străzii ca un vagabond și-l întreabă dacă părinții lui l-au educat. Sarp se aprinde și-i spune răstit că tatăl lui l-a părăsit, însă mama lui a făcut tot ce a putut pentru a-l crește. El lasă cheile mașinii și pleacă. Halis se urcă în mașină, Maral fiind nevoită să meargă pe jos. Ea îl găsește pe Sarp stând pe marginea trotuarului și se așază lângă el. Sarp îi cere să plece, întrucât îi va răni inima din nou. Ea nu vrea să-l lase. Stau îmbrățișați câteva ore până se întunecă afară. Se ridică de pe trotuar și merg pe stradă ținându-se de mână.

8

Sarp se găsește cu Taso la o ceainărie și-și cere scuze. Cei doi se împacă și se întorc la magazin deși este seară. Tahsin o place pe Asli, însă acesta nu-l prea bagă în seamă. Sarp se gândește să-i facă o prăjitură lui Halis pe care să i-o ducă a doua zi. Auzind că Sarp ar putea fi concediat, Maral merge la el și discută ca și cum ar fi doi intermediari ai mesajelor dintre Sarp și Maral.

9

A doua zi, bătrânul Muhsin îl găsește pe Sarp dormind la bucătărie. Acesta se trezește și merge imediat în biroul lui Halis, întrucât este ora 9. Aici o găsește pe Maral discutând cu patronul. La rugămintea ei, Sarp nu va fi concediat, însă Halis îi zice că în jumătate de oră va coborî să bea o cafea și să degustă noua lui descoperire. El se grăbește să termine prăjitura, iar Maral pleacă la ședința foto. Alara face figuri și  se duce în rulota pregătită special pentru ea pentru a se relaxa puțin. Halis coboară, apare și Oytun care îl anunță că vrea să se întâlnească cu un prieten, Kaan, lucru care îl enervează pe patron.  Acesta degustă prăjitura și-i zice lui Sarp că este concediat. Maral îl sună pe Tahsin și află cele întâmplate, însă nu poate pleca de la shooting.

10

Maral discută cu Alara între patru ochi, dându-și seama că aceasta este anorexică(a auzit-o vomitând la baie după ce a mâncat). Modelul îi mărturisește că a judecat-o greșit. Ședința foto merge foarte bine, spre nemulțumirea lui Benan. Sarp îi duce un tort lui Halis. Acesta se preface că nu-i place, însă după ce pleacă Sarp îi zice lui Deniz că vrea să vadă cât va mai rezista cu insistențele. Sarp îi aduce prăjituri pe bandă rulantă, însă patronul se preface că nu-i plac. Ultima rețetă îl dă gata pe Halis, iar Sarp îi zice că numele prăjiturii este Nilufer, nume care îl pune pe gânduri pe patron.

11

Canan vede pozele de la ședința foto. Deniz vine la ea și pune faie pe foc. Maral ajunge la magazin și merge la bucătărie, fiind încântată să-l vadă pe Sarp acolo. Cei doi sunt mai-mai să se sărute, însă apare Canan care o ia pe Maral în biroul ei. O felicită pentru shooting, însă îi spune că singura ei greșeală a fost că nu s-a comportat ca un patron, ci s-a rugat de Alara să pozeze. Maral pleacă supărată și se întâlnește cu Alara căreia îi spune că trebuie să ia un tratament și că dacă o va mai auzi vomitând, o va da afară. Modelul este nemulțumit și nu înțelege schimbarea bruscă a managerului.

Halis îl cheamă pe Sarp la el în birou și-l servește cu whisky. Patronul îl întreabă de ce a dat numele Nilufer noii sale rețete. Patiserul afirmă că admiră floarea care în ciuda singurătații rămâne fermă și puternică (e ca o metaforă pentru mama sa, însă Halis nu-și dă seama). Patronul îi zice că-i place de el, deoarece este derbedeu, dar totodată este determinat și ambițios, la fel cum era și el în tinerețe. Din una-n alta, Sarp își dă seama că Oytun are un anturaj periculos și nu este așa cum pare.

12

Alara merge la bucătărie și-l roagă pe Sarp să-i pregătească ceva dulce. Ea se apropie cam mult de el, iar Maral îi vede și crede că este ceva între ei și pleacă. Sarp se duce după ea, însă nu o prinde din urmă. Îl sună pe Yaman(omul lui Inci) și-i spune că Oytun este un derbedeu defapt. Canan este la etaj și se pare că a auzit conversația..”

1314

Sper să vă placă 🙂

Aici găsiți episodul subitrat în engleză(pe părți): https://www.facebook.com/HazalKayaEnglishSpeakers/videos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s