,,Maral” – 5 Bolum(Episodul 5)

  Rezumatul tradus:

,,Lui Maral , care simte o nesiguranță în dragostea ei, îi trebuie să audă ceva de la Sarp. Ei se întâlnesc la petrecerea organizată pentru Oytun. Dar Alara este determinată s-o facă pe Maral să plătească pentru ce i-a făcut. O nouă lupta va începe între cele două femei. Canan nu-l lasă pe Sarp în pace nici măcar pentru un minut. Sarp descoperă secretul lui Oytun cu ajutorul  lui Yaman. În timp ce Sarp care este atât de aproape cum nu a fost niciodată de răzbunare, nu e conștient că adevărata rundă din ring va fi Maral.”

   Varianta detaliată:

,,Canan o sună pe Maral și aceasta vine degrabă la magazin. Designerul o întreabă dacă există vreo problemă între Sarp și Oytun, însă Maral nu știe nimic. Canan îi cere să se impună în fața Alarei și să fie o luptătoare. Sarp și Alara se pregătesc să meargă la film, însă apare Maral care se înțeapă discret cu Alara. Ajunsă acasă, Maral îi povestește lui Asli cele întâmplate. Aceasta îi propune să-l facă gelos pe Sarp, apropiindu-se de Oytun.

1

Yaman, omul lui Inci, îl sună pe Sarp, însă răspunde mama acestuia, el fiind la duș. El iese și-i ia telefonul. Află că Oytun joacă poker ilegal. Dna Nilufer vrea să-și viziteze fiul la locul acestuia de muncă, iar el îi spune că lucrează la patiseria Maral. A doua zi dimineață, Maral merge pe faleză știind că-l va găsi acolo pe Halis. Acesta aleargă alături de fiul său. Maral discută cu șeful ei între patru ochi propunându-i să organizeze o petrecere de bun venit pentru Oytun.

2

Bătrânul Muhsin vine la magazin, unde Canan îl întreabă dacă există vreo problemă între Sarp și Oytun. El nu știe nimic, însă designerul nu-i spune ce a auzit. Maral își strânge toți colegii și-i anunță că vor organiza petrecerea. Sarp refuză să se implice, apoi află de discuția lui Canan cu Muhsin. Merge la ea în birou, însă acolo se află și Halis. Sarp și Canan comunică codificat, iar el își dă seama că Canan l-a auzit când vorbea cu Yaman.

3

Asli și Maral își dau seama că Sarp este gelos pe Oytun. Alara este sigură că va veni la petrecere însoțită de Sarp. Deniz află de la Halis de eveniment și merge la Maral. Începe să-i povestească despre cariera ei în modeling, despre dragostea ei și a lui Halis, însă Maral nu înțelege motivul. Deniz îi spune că nu va permite nimănui să-i ia familia din propriile mâini, că nu i-a cunoscut adevărata față și că ar face bine să aibă grijă. Sarp merge la Canan, încercând s-o convingă că nu are nicio problemă cu Oytun. Ea îi mărturisește că nu are încredere în cei care dau multe explicații.

4

Maral merge cu Oytun la cafenea și-l invită la petrecere, spunându-i că este organizată pentru un designer celebru. Sarp care era cu Alara este gelos și vine să le ia comanda, însă ei nu doresc nimic. Deniz cumpără cu bani gheață un yacht pentru Oytun. Sarp și Tahsin se urcă în mașina lui Yaman. Acesta le povestește ce a mai aflat despre fiul dlui Halis. Oytun juca poker cu niște amici și i-a luat totul prietenului său Kaan. Acesta a încercat să se spânzure cu cravata, însă a fost salvat de medici. În urma acestui incident Halis și-a trimis fiul în Franța. Sarp îi cere lui Yaman să-l aducă diseară pe Kaan la meci ca să vorbească cu el.

5

Maral îl așteaptă pe Sarp la o ceainărie unde vine Canan. Apare și Sarp și designerul îi lasă singuri. Cei doi se plimbă pe faleză stând de vorbă. Taso și Asli caută o mică atenție pentru Oytun și sunt filmați de doi colegi, întrucât se observă că sunt îndrăgostiți unul de altul. Sarp îi zice lui Maral să nu vină la meciul de box, întrucât nu se va putea concentra când îi va vedea chipul frumos. Alara vrea să vină la meci, însă Sarp nu este de acord. Modelul află de la Taso unde și când va avea loc lupta. Alara încearcă s-o facă geloasă pe Maral întrucât va merge să-l vadă. Maral se gândește la momentele în care ea și Sarp s-au sprijinit reciproc.

10354146_859135620826434_1701298629058878804_n

Oytun vine la Sarp ca să-l întrebe de un local special la care s-o ducă pe Maral. Dându-și seama că ciocolatierul este îndrăgostit de Maral îi spune să renunțe la vise. Sarp este gelos și merge la Maral. Canan aude discuția și Sarp o convinge că a vorbit urât de Oytun întrucât era invidios pe el. Taso îi oferă lui Asli un glob cu un îngeraș în el, fapt ce o entuziasmează foarte tare.

6

Seara, Oytun o caută pe Maral în magazin și merge la patiserie unde este surprins de toți cei care-i urează bun venit. El îi mulțumește lui Maral pentru ideea de a-i organiza o petrecere surpriză. După ce toată lume iese din bucătărie, Maral găsește pe jos șorțul lui Sarp. Oytun începe să primească cadourile. Deniz îi dă cheile bărcii și-i arată poze cu aceasta. Maral îi dăruiește macheta unei bărci. Halis este încântat de soția sa și pentru prima oară îi dă salariul, un cec cu o sumă foarte mare. Ea este sunată de ,,Canim”(Iubitul meu) și închide, apoi se duce în birou pentru că are treabă.

7

Maral, Oytun și Halis merg la meciul de box al lui Sarp. Apare și Alara, lucru ce o supără pe Maral. Începe lupta. Sarp se descurcă foarte bine, însă la un moment dat fiind distras să-i vadă pe Maral și Oytun vorbind este doborât la pământ.Cei doi ies afară. În ultima clipă Sarp se ridică și-și bate adversarul fiind câștigător. Taso nu a reușit să dea de Yaman ca să-l anunțe să nu mai vină la meci cu Kaan. Sarp o ia pe Maral și intră în vestiar unde face o criză de gelozie. Se calmează, iar ea este bucuroasă că ea îl iubește. Cei doi se apropie foarte mult mai-mai să se sărute..”

fft99_mf5479004

Sper să vă placă 🙂

Episodul poate fi urmărit în română aici: https://www.facebook.com/notes/feriha/maral-link-uri-cu-episoade-traduse-by-diziteamro/359233330950290

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s