,,Maral” – 6 Bolum (Episodul 6)

Rezumatul tradus:

,,Să rămână unul lângă altul va fi cel mai dificil lucru pentru Maral și Sarp. Dar sortimentul de ciocolată pe care Halis vrea să-l facă cu un brand străin, îi va face să lucreze împreună. Când Oytun este și el implicat în același proiect, împreună cu Sarp se vor întrece pentru Maral. Pe de altă parte Deniz găsește punctul slab al lui Maral: Sarp. Ea îi face o ofertă care îi va schimba viața lui Sarp. În timp ce Sarp încă nu știe ce să facă cu această oportunitate, va afla un secret teribil despre Halis.”

Varianta proprie detaliată:

,,Maral și Sarp sunt pe punctul de a sărută când intră în vestiar Yaman stricându-le momentul romantic. Acesta îi zice lui Sarp că a venit momentul să-și pună planul în aplicare. Pleacă împreună să-l vadă pe Kaan care se află în mașină. Maral îl așteaptă nerăbdătoare pe Sarp, lăsându-l pe Oytun să plece cu tatăl său. Sarp și Taso se urcă în mașina lui Yaman unde fac cunoștință cu Kaan, prezentându-se a fi victime ale lui Oytun. Kaan începe să povestească prin ce a trecut din cauza fostului său prieten, în timp ce Yaman îl filmează.

Când iese din mașină Sarp îi spune lui Yaman că nu mai poate lua parte la acest joc. Maral  o sună pe Asli și-i povestește cum Sarp i-a zis că ea este a lui. Asli o sfătuiește să-l sărute. Apoi Maral află că Sarp a plecat pe ușa din spate. Yaman îl amenință pe Sarp. Acesta descoperă că Maral a plecat și merge după ea, fiind foarte supărată și dezamăgită. El își cere scuze spunându-i că nu o merită deoarece a luat-o pe un drum greșit. Ea își face griji gândindu-se că are probleme cu mafia, iar el pleacă cu sufletul plin de tristețe, lăsând-o cu ochii în lacrimi.

Fiecare petrece seara suferind în felul său… Oytun se duce pe yachtul de la Deniz uitându-se la cadoul de la Maral și gândindu-se la aceasta. Asli își întâmpină prietena fericită, însă este uimită s-o vadă plângând apoi află cele întâmplate.

****ÎN ACTUALIZARE*****

2 comentarii

  1. Cand vom putea urmari si celelalte episoade traduse din Maral eu nu am gasit decat pana la ep 5. Astept cu nerabdare. Multumesc

    • Doamna Mioara, momentan s-au tradus doar primele 5 episoade atât în română, cât și în engleză.. Dacă se va traduce mai repede în engleză voi putea actualiza rezumatul, dacă nu voi aștepta subtitrarea în română 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s