,,Drumul lui Emir” – Episodul 6

,,Guneș este foarte uimită să-l vadă pe Emir în camera ei. Acesta îi pune cerceii pe masă. Ea îi cere să plece, însă el nu acceptă până nu este ascultat. Emir îi zice că regretă tot ce i-a făcut, însă ea nu crede. Yavuz ajunge acasă și vine la ușa surorii sale care este încuiată. Guneș îl roagă pe Emir să iasă pe geam mai repede și cu greu reușește să-l convingă. Saliha aduce cheia de rezervă, Emir se ascunde pe terasă, iar Guneș se bagă în pat și-și pune căștile la urechi. Apoi se preface că a adormit și că nu l-a putut auzi din cauza muzicii. Mafiotul vede cerceii  pe jos și este supărat că sora sa i-a lăsat acolo, fiind darul de la el.

1b

Koray intră pe ușa apartamentului său, iar plânsetele lui Kaan răsună în toată casa. Se duce la fiul său și îl liniștește, apoi observă că Pinar doarme. A doua zi dimineața, Emir se întâlnește cu Koray pe faleză și-i spune ce a făcut în seara precedentă. Yavuz ia micul dejun și se pare că este încă nervos pentru sperietura provocată de Guneș. Aceasta a fost invitată de Engin să iasă împreună la cină în seara aceasta. În timp ce conducea spre birou, Emir se urcă în mașina ei, însă el nu reușește să remedieze situația.

2

Gulsum îi reproșează lui Koray că Pinar nu a avut grijă de fiul ei. Dădaca se trezește și este uimită să afle că nu a auzit plânsetele lui Kaan(somnul profund se datorează pastilelor puse de Gulsum în pahar). Gulsum se decide să rămână acolo pentru a avea grijă de fiul ei cât timp Pinar se odihnește.

3

Hande vine la birou și-i spune lui Guneș că un client și-a anulat comanda (din cauza lui Yavuz). Emir discută cu Can, ea observând că el este cu gândul la Guneș. Lara vine la Hande și îi povestește despre decizia lui Cansu de a rămâne o perioadă în Canada la matușa sa. Hande întreabă cum a putut avea încredere într-o persoană pe care abia a cunoscut-o, făcând discret referire și la Guneș. Această intervine în discuție, apoi se întoarce la treabă.

4

Engin vine la clubul lui Emir și-i cere să nu se mai apropie de Guneș, însă Emir nu se sperie deloc. Aysun intră în club, auzind sfârșitul conversației. Sanem vine la biroul lui Hande și-i zice că joacă periculos, întrucât nu vrea să renunțe la Guneș. Cele două se înțeapă reciproc  discret și sunt întrerupte de Guneș care este uimită că cele două se cunosc. Sanem nu stă mult și pleacă.

5

Gulsum pregătește cafea pentru ea și Pinar(bineînțeles că pune pastile în cafeaua dădacei). Dădaca își cere scuze încă odată pentru cele întâmplate, iar Gulsum îi dă cafeaua. Engin o sună pe Guneș și insistă să ia cina în oraș, iar ea este nevoită să accepte. Aysun îi spune fiului ei să aibă grijă, apoi îi povestește că Can are o prietenă, rugându-l să-i dea niște sfaturi. Emir și Hande vorbesc la telefon, iar ea îi spune să vină la restaurant ca să-i vadă pe Engin și Guneș.

6

La restaurant, Guneș nu are chef de nimic și-i reproșează lui Engin că dragostea nu apare cu forța și cu șantajul. Hande și Emir apar și ei, vin la masa celor doi și-i salută. Engin o ține de mână pe Guneș ca să-l facă gelos pe Emir. Hande și Emir se așază la o masă alăturată. Sanem îi spune lui Yavuz că Hande este foarte arogantă, iar Yavuz îi cere să o viziteze cât mai des pe Guneș la birou.

7

Guneș se preface că este foarte fericită alături de Engin, lucru pe care Emir îl regretă nespus de mult. A doua zi dimineață, Yavuz află că trebuie să rămână peste noapte la Trabzon. Saliha va pleca și ea la rude, iar Guneș va rămâne singură. Emir merge să vorbească cu fratele său, apoi apare Zeynep care îi zice lui Emir că Guneș este foarte drăguță și că ar fi bine dacă s-ar împăca cu ea.

8

Aysun vine la Hande ca să stea de vorbă. Apare Guneș care face cunoștință cu mama lui Emir. Apare și Sanem care nu se abține să nu spună că Guneș este sora lui Yavuz. Aysun pleacă nervoasă. Yavuz încearcă să afle mai multe despre logodnicul lui Hande. După ce își beau cafeaua, Gulsum îi recomandă lui Pinar să ia puțin aer și o trimite să-i aducă niște rochii de la buticul Larei.

9

Yavuz o vizitează pe Hande și o amenință să nu-l mai lase pe Emir să vină la birou, altfel va spune presei că ea nu este logodită în realitate și că ,,logodnicul ei” este defapt un gigolo al mamei sale. Pinar este la butic, își alege o mulțime de rochii, comportându-se ca o drogată. Ia cumpărăturile și pleacă lăsând cardul acolo, întrucât nu mai știa codul pin. Gulsum îi spune lui Koray că Pinar nu este în stare să aibă grijă de Kaan. Dădaca ajunge acasă și se culcă.

10

Nehir, o veche prietenă, o invită pe Hande la Karaoke. Aceasta acceptă, o invită pe Guneș, dar îl anunță și pe Emir, căruia îi cere să nu mai vină la birou. Lara bate la ușă la Koray și-i dă cardul lui Pinar povestindu-i lui și lui Gulsum că dădaca nu este într-o stare prea bună.

11

Seara, într-un club cu Karaoke sunt Guneș, Hande, Nehir, Lara. Vine și rândul lui Guneș să cânte, însă pe la sfârșit apare și Emir. Hande o mai ține de vorbă pe partenera sa, în timp ce Emir vorbește cu șoferul unui taxi ca să i-l împrumute. Guneș iese din club supărată și se urcă în taxiul condus de Emir. El conduce ce conduce, iar ea observă că ceva nu e în regulă. El își dă jos șapca din cap, iar ea este uimită să-l vadă. Ei opresc și coboară din mașină, însă spre nemulțumirea ei sunt într-o zonă necunoscută și pustie.

12

Emir mărturisește că știe de șantajul lui Engin, însă ea se încăpățânează să recunoască și afirmă că este împreună cu Engin de bunăvoie. Yavuz și Engin se întorc acasă, însă află că Guneș nu a venit încă. Ei merg la clubul lui Emir, unde Koray și Can le spun că Guneș nu este acolo. Fata este căutată, iar apoi Yavuz pleacă, fiind nervos și pe polițistă. Emir îi zice lui Guneș că va face tot posibilul ca ea să-l ierte. Hande îl sună și-i spune că Yavuz s-a întors mai devreme și-l sfătuiește  s-o aducă pe Guneș la ea.

Engin dă buzna acasă la Emir dar aceasta este goală. Koray se ia de el, dar apar Yavuz și Pinar. Pinar le dă adresa lui Hande pe care a  luat-o de la butic. Dădaca a ieșit din casă fără chei și acum a rămas pe dinafară. Koray o cheamă pe Gulsum la care se află cealaltă cheie. Emir ajunge cu taxiul în fața casei lui Hande și se ceartă cu Guneș în mașină. Aceasta dă să iasă și îl vede pe fratele ei ieșind din mașină. Ea îi șoptește lui Emir că fratele ei este acolo și cei doi se privesc fără să știe cum să reacționeze..”

14

Sper să vă placă 🙂

Episodul poate fi urmărit în română aici(structurat pe 5 părți):  https://www.youtube.com/playlist?list=PLW8TLqfZ14nUpT97A1qfOpen5etJBw5mD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s