,,Trădarea” – Episodul 114 (miercuri, 22.04.2015)

,,Fericirea lui Arif este de scurtă durată. El va fi bătut de oamenii lui Tugrul atât de rău încât va intra în comă, dar și Tugrul este în spital din cauza loviturii. Torționarul este extrem de nervos pe ceea ce i s-a întâmplat și mereu îi ceartă pe cei doi apropiați care stau cu el în rezervă.

Hakan va dori să răzbune moartea lui Ahmet și pentru a face asta îl roagă pe Ekrem să vorbească cu toți cei care au participat la atentat. (Înainte de asta reface testamentul și îi lasă lui Hakan toată averea.) Deși Ekrem nu vrea să-i facă jocul fiului său, acesta va insista punându-și pistolul la tâmplă și-și va convinge tatăl să dea niște telefoane. După aceea Hakan pleacă la locul unde sunt adunați cei trei care l-au ucis pe Ahmet și îi amenință. În acest timp Ekrem o anunță pe Berrin, la rândul ei ea cere ajutor la Soner și vin cu toții la locul respectiv, dar foarte curând ucigașii plătiți preiau controlul și o țin pe Berrin ostatică. Când totul părea pierdut, Ekrem vine și îi împușcă pe toți trei mercenarii salvându-și fiul. După aceea face o nouă criză de inimă, ultima, dându-și sufletul în brațele lui Hakan. Zehra, Berrin și micuțul Ahmet vor veni să locuiască cu Hakan de-acum înainte.

Suleyman observă într-o zi la masă inelul de logodnă de pe degetul lui Bahar. Toată lumea e fericită de acest eveniment iar Soner vorbește și cu Deniz despre căsătoria lui cu Bahar sperând că fata o să se bucure, însă ea nu reacționează conform așteptărilor, ci dimpotrivă, stă botoasă și apoi pleacă de lângă cei doi. După aceea vorbește cu Cemile și îi spune că este supărată pe Bahar și pe tatăl ei.

Mete își pregătește unul din pistoalele artizanale făcute de Arif și pleacă la serviciu, dar imediat Cemile se duce cu un taxi pe urmele lui să vadă ce face și unde merge el seara. După ce află că fiul ei vrea să se răzbune neapărat pe Tugrul, Cemile îl anunță pe Soner și îi solicită ajutorul. În restaurant, Mete servește la o masă a prietenilor lui Tugrul, se preface neîndemânatic și scapă o tavă, aduce alta, tot ca să fie în preajma lor să audă ce discută. La un moment dat unul dintre ei este sunat și vine la tejghea. Mete se preface că era și el treabă pe acolo și se dă mai aproape să asculte conversația. Mai vine unul de-al lor la telefon și scrie pe o bucată de hârtie dată de Mete un număr de telefon.”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/04/tradarea-episodul-114-rezumat.html?showComment=1429801203352#c8483274726433022933

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Cei de la Kanal D nu mai difuzează un episod turcesc întreg într-o seară, ci le vor mai scurta(ca la Suleyman Magnificul) ca să lungească numărul de episoade!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s