,,Trădarea” – Episodul 115 (joi, 23.04.2015)

,,  După ce pleacă cei doi, Mete sună la numărul respectiv, ascultă vocea care răspunde apoi închide telefonul. Imediat îl roagă pe un coleg să-i țină locul sub pretextul că s-a întâmplat ceva cu mama lui și pleacă la spital unde se îmbracă în haine de medic într-o rezervă. Ajunge la ușa rezervei lui Tugrul și o deschide brusc cu pistolul armat. Dar… surpriză! înăuntru nu e decât Suleyman, tot îmbrăcat în medic, și un pat răvășit dar gol …Dar într-o altă seară, pe când și Suleyman era la o masă, norocul îi surâde lui Mete. Apare Tugrul, cu ochelari ca să nu se vadă vânătaia, iar Mete vine în spatele lui să-l servească …
Carolin nu renunță de tot la ideea de a-l cuceri pe Hakan așa că într-o seară vine și îi aranjează masa înainte ca el să apară la cină, apoi îl așteaptă. Hakan rămâne surprins de gestul ei, dar când vede că ea chiar crede că îl poate manevra, începe să râdă, cu tot doliul din suflet, și apoi îi arată testamentul prin care Ekrem i-a lăsat toată averea lui. Carolin, în camera de hotel, are coșmaruri cum Hakan vine s-o sărute apoi o strânge de gât dar imediat se preschimbă în Ekrem.

Deniz devine mai cooperantă și le arată lui Soner și Bahar cât de mult o iubește pe mama ei, deși nu a cunoscut-o, ținându-i poza la piept. Într-o zi Soner și Bahar stau de vorbă în living iar el își toarnă un pahar de băutură și îi dă și ei să guste. Numai ce apropie paharul de nas, că lui Bahar i se și face rău. Se așează amândoi pe canapea, dar ei i se face rău din nou. Bahar nu știe ce ar putea fi, însă Soner zâmbește.

Mete îi pune paharul pe masă și vede ceasul fără o piatră. Apoi Tugrul vorbește cu colegul de la masă și Mete îi recunoaște vocea. După câteva secunde în care amintirile îl copleșesc, Mete își revine și începe să-l urmărească pe Tugrul în toaleta restaurantului, apoi afară, când Tugrul iese și pleacă. Mete merge cu mașina în urma lui până la hotel și așteaptă acolo până dimineața, dar torționarul nu apare. Cemile, Soner și Suleyman vin și ei aproape de locul unde parcase Mete, fiind neliniștiți că el nu venise acasă. Dar cu toții au parte de o surpriză: îl văd pe Arif scos dintr-o salvare și dus pe o targă în spital. Tugrul este și el acolo, iar Mete se repede să-l urmărească iar, în ciuda strigătelor lui Cemile de a nu se duce. După ce Tugrul oprește în apropierea casei de tortură, Mete aleargă după el și vede intrarea în vila în care și el a fost schingiuit. Soner și Suleyman vor căuta locul (rezerva) unde se află Arif ca să-l salveze de Tugrul, dar nu sunt siguri că acest lucru va fi posibil. Cemile, aplicând metoda fiului său, se îmbracă în doctoriță și intră la Arif, cu toate că la ușă sunt doi oameni de-ai lui Tugrul care se uită lung după ea..”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/04/tradarea-episodul-115-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Cei de la Kanal D scurtează episoadele ca să lungească puțin difuzarea serialului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s