,,Trădarea” – Episodul 116 (vineri, 24.04.2015)

,,Când Bahar află că este însărcinată, ezită să-i spună lui Soner acest lucru de teamă că nu va fi o veste plăcută. Știind că Hakan a dat moștenirea unor fundații de caritate, Caroline își îndreaptă toată atenția asupra lui Ibo. Îl sună și îi propune să se întâlnească la masă, dar el este la bancă, de față cu toată familia. Neriman și Mesude sunt foarte atente la orice detaliu prin care Ibo s-ar putea da de gol – el se preface că discută afaceri cu un client – iar Kemal deși pricepe ce se întâmplă, are o atitudine binevoitoare, de bărbat care înțelege foarte bine un alt bărbat. Cei doi se duc la restaurant și după ce dau comanda, Ibo apucă să-i dea lui Carolin o pereche de chei, când apar în incintă Mesude, Neriman și Kemal. Mesude face scandal, aruncă în Ibo cu ce-i vine la îndemână, mâncare farfurii, etc, iar ceilalți se dau la o parte privind amuzați spectacolul inedit. La un moment dat, Ibo ridică tonul și Mesude tace, iar el își scoate verigheta și i-o aruncă pe masă, spunându-i că o părăsește.

Trei torționari de-ai lui Tugrul vin și îl iau pe Arif din spital, legat la ochi și acoperit de tot cu un cearșaf ca și cum ar fi fost mort. Suleyman și Soner care sunt prin preajmă văd totul și pleacă în urmărirea mașinii în care este transportat Arif. Pe drum, Suleyman rămâne în mașină pentru că mai încolo este un control de-al militarilor pe stradă, iar Soner merge pe un alt drum cu Mete care și el era în urmărirea lui Tugrul. Când ajung din urmă mașina unde se află Arif, Soner începe să tragă. Se opresc, are loc un schimb de focuri în urma căruia cei doi reușesc să-l elibereze pe Arif, dar unul dintre torționari își revine și îl împușcă pe Soner pe la spate. Mete și Arif ajung la mașina lor, apoi Arif îl lovește pe Mete ca să nu comită vreo crimă și îl împușcă mortal pe cel care trăsese în Soner. Însă în secunda următoare, Tugrul îi pune pistolul la ceafă și îl lovește, Arif pierzându-și cunoștința. Când vine Suleyman, Arif nu mai este, iar ceilalți sunt morți, răniți ori inconștienți. Suleyman îl preia pe Soner iar Mete pleacă spre casa de tortură, iar când rămâne fără benzină aleargă de nebun până aproape de casă, dar poate doar să-l vadă pe Arif dus înăuntru și pe Tugrul intrând după el. După ce îl ține pe Arif răstignit de perete, Tugrul își dă jos ochelarii ca să-i arate că și-a pierdut ochiul din cauza loviturii date de el. Apoi îi spune că în schimbul ochiului, nici el n-o s-o mai vadă vreodată pe Cemile, și îndreaptă către fața lui pumnul cu boxul metalic pus. Înainte ca Tugrul să-l poată lovi pe Arif cu boxul metalic, intră un gardian și îi spune că au primit un telefon că urmează să vină în scurt timp un ofițer superior, care le cere să transfere toți ostaticii cu personal cu tot. Arif scapă nepedepsit de data asta, iar Tugrul se grăbește să organizeze transferul oamenilor. Afară, Mete pândește și îl vede pe Arif urcat într-o dubă a armatei, dar și el este zărit de gardieni, care-l aleargă. Până la urmă Tugrul îl ajunge din urmă și în pădure are loc un schimb de focuri, iar Mete reușește să-l țină sub amenințarea pistolului pe Tugrul.

Ibo o anunță la telefon pe Mesude că divorțează, iar ea își pierde cumpătul și începe să plângă. Neriman preia receptorul, vorbește toată numai miere cu Ibo, dar acesta îi închide telefonul în nas.Soner, rănit la braț, este adus acasă de Suleyman după ce este îngrijit la spital. Bahar tot încearcă să-i spună de sarcină și nu reușește, dar se gândește să scape de copil dacă Soner nu va fi de acord să mai aibă unul și se mai teme și de cum va reacționa Deniz la această veste.

Îl duce pe acesta pe niște dealuri și torționarul vede la un moment dat o lopată după o moviliță de pământ. Se preface că s-a lovit la picior și îl atacă pe Mete, aruncându-i pistolul artizanal…”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/04/tradarea-episodul-116-rezumat.html

Cei de la Kanal D au scurtat episoadele ca la Suleyman Magnificul pentru a prelungi puțin difuzarea serialului 🙂 Varianta de mai sus este actualizată conform difuzării TV!

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s