,,Trădarea” – Episodul 117 (joi, 30.04.2015)

,, Mete reușește să-l răstoarne pe Tugrul într-o groapă adâncă și se amuză de cât de justă i se pare situația. După ce stau de vorbă puțin, cât să-și tragă Mete sufletul, Tugrul este acoperit de pământ, Mete dorind să-l îngroape de viu. Totuși se răzgândește și îl duce pe Tugrul la casa de tortură, pentru că o moarte, fie ea și lentă, era o pedeapsă prea ușoară pentru torționar.

Mai târziu, văzându-i pe Ibo și Carolin pe stradă, Mesude se repede la cuțitul de desfăcut scrisori (care este făcut dintr-o tablă subțire) și aleargă în stradă s-o înjunghie pe Carolin, așa cum făcuse Cemile odinioară. Dar din cauza materialului slab, cuțitul se îndoaie fără s-o atingă pe Carolin. Cu o altă ocazie, Mesude face o criză de nervi în fața băncii lui Ibo și începe să strige și apoi să arunce cu scaune și cu legume spărgându-i geamurile.

Berrin începe să fie geloasă pe Hakan pentru că lucrează până târziu împreună cu Ruya, o colegă tânără și frumoasă. Bahar tot ezită să vorbească despre copil și până la urmă Seda îi va spune lui Soner adevărul, tocmai când Bahar se hotărâse să facă întrerupere de sarcină. Soner ajunge la spital și o convinge pe Bahar să păstreze copilul pentru că el și-l dorește și o va determină și pe Deniz să-și iubească fratele sau surioara.

Mete îl umilește pe Tugrul așa cum făcuse el odinioară cu ostatecii, și îl pune să meargă pe burtă pe culoarul plin de mizerie, apoi, odată ajuns în biroul său, îl leagă de lanțurile din perete, răstignit. După aceea Mete se așează să mănânce porția de mâncare aflată pe birou, după care se pregătește să se bărbierească, dându-și cu spumă pe față. Când termină de bărbierit, îl spumează pe Tugrul apoi începe tortura, jucându-se cu briciul pe hainele și corpul lui.

Bahar duce cu greu sarcina, având mereu grețuri și stări de indispoziție. Soner face tot posibilul s-o sprijine și să-i fie alături, ca să-i ușureze neplăcerile atât cât poate el, pentru că Bahar nu vrea să apeleze la medic…”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/04/tradarea-episodul-117-rezumat.html?showComment=1430059522541#c8250516854423864907

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Cei de la Kanal D scurtează episoadele, iar varianta de mai sus este cea actualizată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s