,,Trădarea” – Episodul 119 (joi, 7.05.2015)

,,După ce o aude pe Ayca, Mete o și vede, și își dă seama că i s-a întins o capcană. Are loc un schimb de focuri, dar până la urmă atât Ayca cât și Betul, care o salvase, vor supraviețui datorită lui Mete. Tugrul este foarte supărat că nu i-a reușit planul și îl condamnă la moarte pe Arif. Mete, fără să știe acest lucru, va mai face o înțelegere de schimb cu el pentru ultima oară.

Bahar nu o duce bine cu sarcina și într-o zi, din cauza micuței Deniz care o face să urce și să coboare într-un copac după ea, Bahar leșină în curte. Soner o duce la spital și acolo se constată că are nevoie de o transfuzie, din cauză că efortul făcut i-a provocat lui Bahar o hemoragie, însă în spital nu au grupa ei de sânge. Suleyman îl convinge pe Soner să-l caute pe Ziya pentru ajutor. Astfel, Deniz va afla de la Ziya că Bahar este însărcinată și va avea un frățior.

Berrin, Hakan și Ruya se întorc la Istanbul, și, cu toate că Ruya l-ar place pe Hakan, el și Berrin încep să se apropie din ce în ce mai mult, recunoscându-și sentimentele unul față de celălalt prin gesturi și prin a avea grijă de partener. Zehra privește mulțumită la această apropiere fără să grăbească lucrurile în nici un fel.

Mete și Ayca încep să reînnoade relația. Într-o seară cei doi dorm împreună, își pun din nou verighetele pe degete – spre întristarea lui Osman – dar noaptea Mete se ridică din pat și cotrobăie febril prin sertare după un carnet cu diverse însemnări din care rupe o foaie pe care o ia cu el și i-o citește lui Tugrul…”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/05/tradarea-episodul-118-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Cei de la Kanal D scurtează episoadele pentru a prelungi puțin difuzarea serialului. Varianta de mai sus este aproximativă! Va fi actualizată după difuzarea la TV!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s