,,Trădarea” – Episodul 120 (vineri, 8.05.2015)

,,Atunci Arif și Tugrul se vor afla pe un câmp, fără să se vadă unul cu celălalt și vor fi puși să sape câte o groapă adâncă și să intre în ea. Arif reușește să iasă afară și încearcă să fugă, dar este împușcat, iar Mete o sună pe Cemile să verifice dacă Arif s-a dus acasă, dar Cemile îi spune că nu.

Ibo și Carolin au probleme la bancă pentru că lumea își retrage masiv banii și ei sunt pe marginea falimentului. Primii care se bucură de știrea dată la televizor, sunt Kemal, Mesude și Neriman. Berrin și Hasefe privesc amuzate imaginile.

Deși Tugrul joacă periculos, Mete își duce planul până la capăt și Arif este eliberat după ce era cât pe ce să fie omorât. Cemile primește în același timp vizita lui Soner și Suleyman, apoi a lui Arif, la vederea căruia se bucură nespus. Suleyman îi îngrijește lui Arif rănile și îi scoate glonțul din picior.

Carolin reușește să-l păcălească pe Ibo, care este speriat că va veni poliția să-l caute, și îl determină să-i dea ei toți banii, în așa fel încât el să nu poată fi acuzat de fraudă fiscală și neplata taxelor, după care îi propune să fugă din Turcia. Ibo acceptă planul, dar Carolin mută banii dintr-un cont în altul până când li se pierde urma, apoi o sună pe Mesude și îi spune ce vor face ea și Ibo, după care Mesude îi denunță la poliție. Carolin scapă rapid de acuzații și pleacă, dar Ibo rămâne la postul de poliție și până la urmă are interdicție de a părăsi țara.

Deniz îl aduce acasă pe colegul ei de la școală, Kerem și îl roagă pe Soner să-i dea voie să mănânce cu ei la micul dejun. Soner acceptă rugămintea fiicei sale. Poliția vine să percheziționeze magazinul lui Osman dar nu găsește nimic. Suleyman, Soner și Arif vor să descopere locul unde sunt acum ținuți porizonierii lui Tugrul și le întind o cursă oamenilor acestuia, care mai apoi vor dori să se răzbune.”

Sursa: http://www.pulbere-de-stele.com/p/acasa.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Varianta de mai sus este aproximativă 🙂 Va fi actualizată după difuzarea la TV!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s