,,Trădarea” – Episodul 121 (joi, 14.05.2015)

,,Mete o aduce pe Cemile la casa de tortură și îl pune pe Tugrul în genunchi să-și ceară iertare de la ea. Dar de câte ori vorbește la telefon de la cabina publică sunând-o pe Ayca, torționarii îl urmăresc. La rândul lor sunt și ei urmăriți, fără să știe, de către Soner. În apropierea casei de tortură care loc un schimb de focuri la care se alătură și Arif cu Suleyman. Mete se baricadează înăuntru, dar în curând apar polițiștii și Mete este obligat să iasă.

Hakan și Berrin continuă să se reapropie unul de celălalt, deși Berrin, într-o zi când se duce în vizită la Hakan, o găsește pe Ruya că-i deschide ușa. Dar cu o altă ocazie, Hakan îi povestește totul și Berrin înțelege că Ruya nu prezintă interes sentimental pentru fostul său soț.

Casa de tortură este înconjurată de polițiști dar Mete nu vrea să se predea și să-l predea și pe Tugrul. Cemile și Arif încearcă să-l convingă că nu i se va întâmpla nimic dacă-l dă pe Tugrul pe mâna poliției, dar chiar și așa, Mete se teme că lucrurile vor lua o altă întorsătură, neașteptată. Până la urmă este nevoit să cedeze insistențelor și Tugrul iese escortat de poliție, dar i se adresează din nou, cu tupeu, lui Mete, amenințându-i familia. Acesta se enervează și vrea să riposteze dar un glonte în ceafă îl face pe Tugrul să tacă pentru totdeauna. Toată lumea e consternată, nimeni nu știe cine a tras și de unde. În depărtare se aude vocea lui Gozde cântând același cântec ca și atunci când era torturată. Mete aleargă spre un părculeț unde o vede pe o bancă în fața unui golf și încep să stea de vorbă despre cei dragi în timp ce ea aruncă pistolul în apă.Familia reunită are parte de clipe fericite acasă, în prezența bunicului lui Arif. ”

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Sursa:  http://www.pulbere-de-stele.com/p/acasa.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s