Concurs 1 iunie 2015 (ÎNCHEIAT)

De ceva timp mă gândesc să organizez un concurs cu cărți pe blog, însă l-am tot amânat. Astăzi fiind 1 iunie am zis că ar fi o ocazie de a-mi pune ideea în practică. Am decis să aleg 2 cărți care au apărut la Grupul Editorial Art, iar acestea sunt:

 • ,,Când mă vei întâlni” de Rebecca Stead

În timp ce-şi ajută mama să se pregătească pentru emisiunea-concurs Piramida de 20 000 de dolari, Miranda, o fetiţă de doisprezece ani, e pe cale de a face toate descoperirile vârstei: lucruri pe care le ţii doar pentru tine, lucruri care se leagă, lucruri pe care nu le uiţi, lucruri care ţi se ridică de pe ochi, lucruri pentru care te rogi fierbinte. În fiecare zi, după şcoală, Miranda parcurge traseul cel mai sigur spre casă. Ştie pe unde e bine să meargă şi să se oprească (de pildă la magazinul lui Jimmy), şi ştie pe cine să ocolească: de exemplu, pe nebunul din colţul străzii care mormăie ca o incantaţie carte – pungă, buzunar – pantof. Pe neaşteptate, ordinea şi firescul lucrurilor se destramă: fetiţa începe să primească bileţele din partea unui personaj misterios, care sfidează legile timpului şi ale spaţiului. O vor ajuta aceste indicii pe Miranda să recompună puzzle-ul fantastic al călătoriei în timp?

Când mă vei întâlni (Rebecca Stead)

 • ,,Galben pătrat. O carte în relief pentru copiii de toate vârstele” de David A.Carter

David Carter oferă un adevărat caleidoscop în această minunată carte în relief. De câte ori veţi întoarce o pagină, în faţa ochilor se va ridica şi se va legăna o instalaţie fascinantă însoţită de câte un galben pătrat. Căutătorii de senzaţii tari sunt invitaţi să se bucure de experienţa unei arte care te înalţă, te răsuceşte prin aer.

Galben pătrat. O carte în relief pentru copiii de toate vârstele (David. A Carter)   

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia cărților?

 1.    Like acestei postări
 2.    Like paginii https://www.facebook.com/pages/Pasiunile-mele/1417559651863452
 3.    Adauga un comentariu (ori aici pe blog, ori la postarea de pe pagina de facebook) în care să menționezi o carte care ți-a plăcut și să spui de ce.

Căștigătorul va fi ales prin Random.org luna aceasta 🙂 Ultima zi în care mai puteți participa este 7 iunie, ora 17 🙂

Dintre cei 29 de participanți, fericitul câștigător este Robert Andrei 🙂 Sunt încântat de faptul că au existat mulți cititori dornici de a câștiga cărți deși este primul concurs de acest gen organizat aici pe blog. Oarecum regret că nu am pregătite mai multe premii, însă promit că voi mai organiza o mulțime de concursuri vara aceasta cu multe cărți frumoase 🙂

Capture

28 de comentarii

 1. Greu de spus! Mi-a placut in mod deosebit cartea Cu Dumnezeu in subterana, pentru ca aceasta carte a oferit un exemplu de traire pentru DIVINITATE! Cartea isi propune sa infatiseze iubirea pentru Dumnezeu, cu riscul vietii!

 2. Mie mi-a placut ,,Bunicuta hotomana” pentru ca a fost amuzanta si interesanta! – Comentariul este al Andradei, 9 ani

 3. Mi-a plăcut mult Oksa Pollock. Mi-a plăcut această carte, în primul rând, pentru ca este SF. În al doilea rând cartea prezintã o aventură, ce a făcut-o pe Oksa să se dezvolte din punct de vedere psihic. A înțeles anumite lucruri și din fiecare aventură primejdioasă noi sentimente și descoperiri o ajutau să intre, încet-încet,în lumea adulților. Îmi place enorm această carte, atât subiectul cât și modul în care este scrisă. Chiar trebuie citită.

 4. Mi-a placut foarte mult cartea,,numara stelele” deoarece cartea prezinta pretenia dintre doua fete care este atat de stransa incat nimeni nu o poate destrama

 5. Mi-a placut foarte mult cartea,,numara stelele” deoarece cartea prezinta pretenia dintre doua fete care este atat de stransa incat nimeni nu o poate destrama. Annemarie merge pana in panzele albe ca prietena ei,Ellen sa nu fie prinsa. ,,Numara stelele” este o poveste despre iubire si curaj.

 6. Mie mi-a placut cartea Coraline pentru ca este o poveste interesanta si pentru ca m-a speriat putin-acesta este raspunsul surorii mele mai mici

 7. Mi-a placut mult Minunea, de Palacio, o carte altfel, care iti da gandit…baiatul meu a schimbat scoala anul trecut, si citind si el cartea mi-a zis: in prima zi am fost si eu ca Arthur, n-a vorbit nimeni cu mine!! fb Lung Inocentiu

 8. Păi, dacă e concurs pentru copii să aleg şi o carte pentru copii. Mi-a plăcut Cartea cimitirului, pur şi simplu a avut de toate şi nu am putut să o las din mână. Într-o noapte am citit-o.

  • Ștefania, singurul câștigător este Robert Andrei care va primi săptămâna asta cărțile mai sus menționate.. Am zis că voi mai organiza și alte concursuri cu alte cărți(nu știu exact ce cărți).. Nu am spus că vă voi da tuturor cărți, ci doar celor care câștigă la concursuri.. Deja mă gândesc la următorul concurs pe care îl voi organiza..Am mai descoperit niște cărți noi-nouțe, necitite,unele chiar țiplate în bibliotecă și pe care le voi oferi 🙂 Te aștept să participi și la următorul concurs ce va fi organizat cel mai probabil spre sfârșitul lunii după ce finalizez cu examenul de capacitate. O zi frumoasă să ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s