,,Drumul lui Emir” – Episodul 7

,,Taxiul în care se află Guneș și care este condus de Emir ajunge în fața casei lui Hande. Ea se enervează pe Emir și dă să iasă din mașină când îl vede pe fratele ei mai în spate. Guneș coboară, iar taxiul pleacă. Ea îi spune fratelui ei că se pregătea să plece, fiindcă a lucrat cu Hande. Engin vede taxiul condus de Emir, apoi mașina familiei Sancaktar.

1

Gulsum a venit cu cheia ca Pinar și Koray să poată intra în casă. Dădaca se culcă, iar Gulsum îi spune lui Koray că nu-și va mai lasă copilul cu Pinar nici măcar un minut, apoi se duce acasă. Koray este extrem de confuz și nu știe cum să reacționeze. Yavuz îi spune lui Guneș că nu mai are ce căuta acasă la Hande, însă Guneș îl întreabă cum a găsit adresa, întrebare la care Yavuz nu-i răspunde. Emir ajunge acasă unde găsește dezordinea făcută de Engin.

2

A doua zi dimineață, Koray vine și-i spune prietenului său să aibă grijă în privința lui Engin. El își dă seama că în spatele acestei probleme este Guneș. Emir îi spune că fata este într-o situație grea din cauza lui, însă nu vrea să recunoască că este îndrăgostit de ea. Engin vine la reședința Sancaktar și stă de vorbă cu Yavuz. Guneș pleacă la muncă fără a-l aștepta pe asociatul fratelui ei. Emir primește un telefon și i se spune să meargă în port.

3

Hande se uită pe facturi și este destul de nemulțumită. Vine Yavuz care-i spune că Guneș nu mai are ce căuta la ea acasă, amenințând-o discret. Koray îl sună pe Emir și fiindcă acesta nu-i răspunde merge la biroul lui Hande pentru a vorbi cu Guneș. El îi povestește cum Engin a dat buzna în casa lui Emir și cum acesta a plecat într-un port. Guneș promite să rezolve situația. În port, Emir îi întoarce vizita lui Engin, spunându-i să stea departe de Guneș. Se iscă o ceartă iar Sarrafoglu îi dă un pumn interlocutorului său.

4

Apare Guneș care-i cere lui Emir să plece. Engin dă un telefon și pune niște să-l urmărească. Pinar se trezește și Koray o întreabă dacă consumă ceva, însă ea îi spune că nu și că vrea să se adune puțin. Guneș îi reproșează ,,iubitului ei”(Engin) faptul că a dat buzna acasă la Emir. El știe că ea nu a fost în seara precedentă cu Hande. Engin o urcă obligat-forțat în mașină și o duce pe o pasarelă. Jos, Emir coboară din mașină și este înconjurat de o  mulțime de oameni înarmați de-ai lui Engin.

5

Guneș îl imploră pe Engin să-l lase împace și situația se încheie. Engin îi cere să-l convingă pe Emir că au o relație. Ea este degustată, apoi pleacă împreună cu mașina. Emir merge la Hande, iar aceasta este extrem de panicată(și supărată că un client tocmai a anulat o comandă) și-i cere să-i respecte locul de muncă. Kamil, omul lui Yavuz, îl vede pe Emir plecând de acolo. Yavuz sună un ziarist ca să-i dea o știre legată de Hande.

6

Emir se trezește cu Guneș la ușă. Ea îl roagă s-o lase în pace, deoarece este împreună cu Engin de bunăvoie, însă el nu crede. El mărturisește că ea se află în situația de față din cauza lui. Apoi o întreabă de ce a venit. Aceasta îi răspunde că a venit pentru a-și apăra relația și-i cere să păstreze distanța. În fața blocului, Guneș se întâlnește cu Aysun care îi spune să-i lase fiul în pace.

7

Emir vede totul de la geam și coboară pe scară unde se găsește cu mama sa. Aceasta este îngrijorată, deoarece fiul ei este în starea actuală din cauza surorii lui Yavuz. Seara, Pinar îi zice lui Koray că încearcă să se adune și că nu consumă nimic, însă el nu o crede. Din una-n alta Engin îi cere permisiunea lui Yavuz pentru a se căsători cu Guneș. Mafiotul rămâne uimit, fiind de părere că decizia este cam pripită, însă dacă cei doi vor să se căsătorească nu are nimic împotrivă. Saliha, proaspăt întoarsă din satul natal, observă că ceva nu este în regulă cu Guneș.

8

A doua zi dimineață, un funcționar bancar vine la Emir, întrucât Unal avea datorii înainte să moară (însă nici Emir nu este într-o situație financiară prea bună). Can bate la ușă ca să-și salute fratele (venise în bloc ca s-o ia pe Zeynep), însă Emir îl expediază repede. Nehir merge la biroul lui Hande cu ziarul în care a apărut știrea despre logodnicul acesteia. Hande face o criză de nervi, iar Guneș și Nehir nu o pot calmă, acestea dându-și seama că în ziar este scris adevărul.

9

Gulsum vede știrea și este nervoasă, fiindu-i teamă că Hande iar îi va fura ,,soțul”. Pinar citește și ea ziarul și începe să râdă în hohote(de la narcotice), iar Koray o găsește în starea asta. El iese pe scară unde se găsește cu Emir care încearcă să-i ia oarecum apărarea lui Hande. Koray crede că totul a fost un joc pentru a-l ține departe de ea și preferă să-i respecte decizia.

10

Hande îl sună pe Yavuz și-i promite ca se va răzbuna, însă el nu o ia în serios. Emir își caută prietena la birou, însă aici vorbește cu Guneș. Apare Engin, iar Emir pleacă. Guneș este deranjată de prezența ,,iubitului său”, iar acesta îi recomandă să-și strângă lucrurile și să plece, întrucât Hande probabil nu se va mai întoarce. În parcare, Emir sare asupra lui Engin și-i cere s-o lase în pace pe Guneș. Chiar dacă el(Emir) o pierde pe Guneș, Engin tot nu o va câștiga. Gulsum îi pune narcotice lui Pinar în băutură, însă este nevoită să verse paharul.

11

Lara merge la birou unde vorbește cu Guneș. Aceasta este la pământ, însă spune că totul este datorat problemelor de la locul de muncă. Lara își dă seama că ea încă-l iubește pe Emir și-i mărturisește că va fi disponibilă să-i asculte necazurile când va dori asta. Seara, Guneș este pregătită pentru a merge în oraș cu Engin. Acesta vine s-o ia de la birou și o duce la un restaurant închiriat special pentru ei. Chiar și așa Guneș nu este impresionată.

12

Ascultând sfatul lui Emir, Koray merge la ferma lui Hande și sparge un geam pentru a intra înăuntru. Se răstesc unul la altul, apoi Hande începe să plângă, fiind într-o situație jalnică. Koray îi spune că au căzut și s-au ridicat împreună de multe ori și că acest lucru se poate întâmpla și acum. Cei doi se îmbrățișează.

10649750_1704429283118063_2648512169407290637_n13-2

Guneș este cerută de soție de către Engin, însă ea refuză plecând de la restaurant. A doua zi, Emir și Hande stau de vorbă pe faleză despre propriile lor probleme. Ea o anunță pe Guneș că vor lucra împreună cu Emir. Domnișoara Sancaktar vrea să-și dea demisia, însă Hande reușește s-o convingă că astfel îi va face pe plac lui Emir care este sigur că ea nu va veni la ședință. Pinar își revine, întrucât nu a mai primit pastile de la Gulsum și merge să-i dea datoria Larei.

14

Guneș merge în port unde-l găsește pe Emir pe yachtul pe care el i-a spus adevărul cu câte episoade în urmă. El pornește yachtul astfel încât rămân singuri în mijlocul mării. La un moment dat, seara, ea se aruncă în apă. Emir este speriat și sare după ea, însă n-o găsește.

15

În finalul episodului, Yavuz și Engin stau de vorbă despre căsătoria celui din urmă cu Guneș. Se trezesc la ușă cu Emir ud leoarcă și care este în stare de șoc..”

16

Episodul subtitrat aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLW8TLqfZ14nWG4g5L5Z40Tvv_vT5PxZHt

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s