,,Cronicile familiei Kane(#2). Tronul de foc” de Rick Riordan

Aventurile fraţilor Carter şi Sadie Kane continuă într-un ritm şi mai alert în acest al doilea volum al seriei, după ce se răspândeşte vestea că Apophis, şarpele haosului, va ieşi din temniţa lui şi va distruge întreaga lume.Cei doi tineri magicieni trebuie să-l trezească pe bătrânul zeu al soarelui, Ra, şi să pună din nou în scenă eterna luptă dintre lumină şi întuneric, altfel nu au nicio şansă în faţa armatelor demonului. Însă această sarcină s-ar putea dovedi peste puterile lor, ţinând seama că vor avea de străbătut mai întâi toate colţurile pământului pentru a reuni cele trei părţi ale Cărţii lui Ra.

Volumul de față continuă seria începută de ,,Piramida roșie”, avându-i ca protagoniști pe frații Carter și Sadie Kane. Ei sunt într-adevăr niște eroi salvând lumea, cel puțin pentru moment, de Haosul provocat de Apophis. Cartea pare să fie transcrierea unei înregistrări audio realizate de cei 2 frați care pe rând povestesc întâmplările prin care au trecut.

Din aventurile familiei Kane înveți că este nevoie de sacrificii pentru a reuși, cât de importante sunt familia și prietenii. În plus dacă îți place mitologia egipteană citind această carte vei afla mai multe despre zeii egipteni. V-aș spune mai multe despre acțiunea cărții, însă nu vreau să fac un spoiler, preferând să vă las pe voi să descoperiți detaliile 🙂

Cartea o puteți achiziționa din librării sau online de aici: http://www.editura-arthur.ro/carte/cronicile-familiei-kane-2-tronul-de-foc

Lectură plăcută 🙂

Cronicile familiei Kane (#2). Tronul de foc (Rick Riordan)

2 comentarii

  1. Am citit-o si e pe locul doi ca si carte preferata. Pe locul I e seria cu Percy. Sunt o mare fana a acestui autor. E foarte buna cartea, o recomand tuturor!

    • Ambele serii ale lui Rick Riordan se numără printre favoritele mele 🙂 Mă bucur mult că există cititori care-i apreciază muncă autorului.. O zi bună să ai și spor la lecturi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s