,,Un destin la răscruce” – Episoadele 1-5 (24-28.08.2015)

Episodul 1 – PREMIERA (24.08.2015)

,,Intrăm în atmosfera personajelor principale ale serialului. Neriman locuiește cu tatăl ei și cu mătușa Gulter care o înțelege și care-i mai ține partea în fața bătrânului cu idei rigide și tradiționaliste. Fahryie este verișoara și prietena lui Neriman și sunt aproape de nedespărțit. Șinasi mai are două surori și locuiesc împreună cu mama lor în același cartier. Într-o zi, Zehra, mama lui Șinasi, află că Aslî, fata cea mare, are un iubit și este distrusă. O încuie pe Aslî în cameră, ea neagă că ar fi făcut ceva rău, dar Zehra apelează la Gulter, care în trecut lucrase într-o secție de ginecologie, să-i controleze fata să vadă dacă mai e virgină. Gulter n-ar vrea să se bage, dar Zehrăi îi este teamă să meargă la un medic, crezând că astfel s-ar afla de fapta fiicei sale și ar apărea în ziare….”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-1-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

UX0aEcb

Episodul 2 (25.08.2015)

,,Macit se aruncă în mare după Neriman imediat, mai ales că vede că fata nu știe să înoate. O scoate la mal în dreptul vilei lor, apoi se oferă s-o ducă acasă cu mașina lui. De printre tufișuri, niște paparazzi fac câteva poze fără știrea lor. După ce pornește, o întreabă în ce cartier stă, enumerând câteva din cartierele de lux ale Istanbulului. Apoi ea, rușinată, îi spune adresa lui Fahriye. Pe drum Macit o ceartă pentru că a putut să creadă despre el că e o brută și că o va viola, iar Neriman, de emoție, face o criză de astm. Când ajung în dreptul casei lui Fahriye, din nou Șinasi o vede, de data asta ieșind din luxoasa mașină a lui Macit. A doua zi fetele îi spun mătușii Gulter că Neriman a căzut din greșeală în piscina vilei și după aceea duc rochia la curățătorie crezând că s-a terminat toată povestea și au scăpat ușor…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-2-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

p0YnoY3

Episodul 3 (26.08.2015)

,,Șinasi înaintează, o ia de mână pe Neriman și pleacă la nunta surorii sale. Macit mai rămâne puțin, de-ajuns pentru prietenul lui Șinasi să-l amenințe că-l face arșice dacă-l mai prinde pe acolo cu tot cu mașina lui de lux. La nuntă, Aslî e cât pe ce să spună că nu se mărită cu Emre, deși până la urmă răspunde, dar după ce pleacă musafirii și ajunge în cameră, stă cu spatele la soțul ei, supărată…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-3-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

GCZ7X2

Episodul 4 (27.08.2015)

,,Macit rămâne perplex când aude că partenerul lui de afaceri va fi Pelin, dar zâmbește și nu comentează. Faiz coboară și o întâmpină și el pe nepoata sa. Șinasi, vede lumină la geamul lui Neriman și îi dă sms să iasă afară. Ea este în taxi în drum spre casă, îngrijorată că n-a putut să-și recupereze brățara și cum o să meargă acum pe iaht, mâine seară? Îi răspunde lui Șinasi că taică-său e cu ea, dar el vrea s-o vadă la fereastră. Shaika tocmai se plimba prin fața ferestrei, astfel Șinasi crede că Neriman este acasă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-4-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

SkJa5iX

Episodul 5 (28.08.2015)

,,Pelin o jignește pe Neriman în fel și chip, ca să simtă că ea este proastă și săracă și că nu e decât o jucărie ieftină pentru Macit. El nu reușește s-o facă să tacă, în timp ce Neriman, scârbită de comportamentul josnic al verișoarei ei, se depărtează de barcă și pleacă acasă. După ce se ceartă cu Macit, Pelin gonește pe stradă și se duce la Onur, care recunoaște că el a împins-o să se ducă pe barcă să vadă că iubitul ei este cu Neriman, doar că s-o facă să renunțe la această iubire obsesivă. Dar Pelin nu recunoaște că la ea totul e o ambiție bolnavă, ci spune că ea îl iubește cu adevărat pe Macit…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-5-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

W4i6ZPN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s