,,Un destin la răscruce” – Episoadele 6-10 (31.08- 4.09.2015)

    Episodul 6 (luni, 31.08.2015)

,,Șinasi coboară la parter și o vede pe Pelin furioasă. Imediat, Macit apare lângă ea, în fugă. În acest moment Fahriye, care întârziase, se bagă între Pelin și Macit, și văzând că pe scări coboară Faiz, salvează situația și intră n casă închizând ușa după ea, dar Șinasi crede că Neriman intenționat l-a anunțat pe Macit despre logodnă, ca s-o împiedice și totul se termină aici, Șinasi se enervează și spune că vizita aceasta a fost făcută prea devreme apoi își ia familia și pleacă, lăsându-i pe Faiz și pe Gulter într-o mare nedumerire. În casă, Faiz o ceartă pe Neriman pentru că și-a făcut rudele de râs, afară, Pelin îl întreabă pe Macit dacă este gata să iubească așa ca ea, să se umilească pentru persoana iubită deși știe că nu este dorită?..”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-6-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

tt4W0me

    Episodul 7 (marți, 1.09.2015)

,,Neriman își cere scuze de la Macit pentru felul în care s-a comportat pe barcă. După câteva replici și o strângere de mână, una dintre secretare vine la el și îl întreabă dacă există vreo cerință specială pentru noul post de secretară a lui Onur, care este directorul financiar al firmei. Șaika este foarte atentă la acest amănunt, și mai târziu își va depune CV-ul trecând la recomandări numele lui Macit. Pelin din nou trece peste voința lui Macit și a lui Onur și îi spune unei prietene că vor merge cu toții la petrecerea dată de aceasta…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-7-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

   Episodul 8 (miercuri, 2.09.2015)

,,Neriman închide telefonul, dar cu toate acestea Șinasi își dă seama că era Macit. La rândul lui este sunat de Cihan, dar se preface că este o femeie la telefon. În continuare Neriman este sfâșiată de dorința încă nemărturisită de a avea o altă viață și de a se lăsa în voia dragostei pe care i-o inspiră Macit, și între dorința de a rămâne cu Șinasi, pe care-l știe de mică, dar care în afară de sentimente, nu are prea multe de oferit. Ea începe să se sfătuiască cu tatăl ei, care tacit, o ajută mai mult decât și-ar fi putut imagina, pentru că și el dorește ca fiica lui să aibă un alt drum în viață decât regulile din mahalaua Fatih…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-8-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 9 (joi, 3.09.2015)

,,Șinasi este gata să se ia la bătaie, acolo, de față cu atâta lume bună, dar Neriman îl oprește, apoi, de pe scenă, este chemat să cânte – surpriză și pentru el și pentru Neriman. Ozlem îl ia și îl conduce pe scenă, apoi aude că Macit spune despre Șinasi că e logodnicul lui Neriman. Ozlem este nedumerită, pentru că nu știa așa ceva, ei i se spusese că Neriman e doar o prietenă din cartier. Macit și Neriman pleacă și-și petrec seara împreună pe malul Bosforului, iar Șinasi se ceartă cu Ozlem după ce cântă, apoi pleacă, supărat, acasă…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-9-rezumat.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

    Episodul 10 (vineri, 4.09.2015)

,,Pelin îndurerată, pleacă într-o cameră iar Onur vine după ea și o întreabă ce se întâmplă. Ea nu poate să-i spună decât numele lui Macit, dând de înțeles că din cauza lui plânge. Apoi, după ce se gândește preț de câteva clipe, îl roagă pe Onur să-i promită că o va ajuta și în următoarele zile să se prefacă îndrăgostiți. Lui Onur nu-i convine acest lucru, dar ea îl pusese să promită că o ajută înainte să-i spună despre ce este vorba. Când Pelin începe să spună că ea și Onur sunt împreună, imediat după ce Macit vine de pe terasă (Neriman, foarte emoționată de frumoasa replică, nu poate spune nimic și închide telefonul), el rămâne fără cuvinte, apoi îl felicită pe Onur și le urează fericire. Acest fapt are niște consecințe la care Pelin nu s-a gândit, ea dorind doar să vadă dacă Macit este gelos, dacă într-adevăr o iubește pe Neriman, așa cum i-a spus la telefon, sau dacă mai are încă sentimente pentru ea…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2015/08/un-destin-la-rascruce-episodul-10.html

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s